Klädkollektion, Mode, Passform, Tips

Vår storsäljare är

Ibland plaggen ifrån vår kollektion HUMAN så skiljer jeansen ut sig som den absoluta storsäljaren

Jeansen från klädkollektion HUMAN har visat sig oerhört populära och är vår absoluta storsäljare. För ett år sedan blev min dröm sann när jag släppte min första kollektion med anpassade kläder. Kollektionen innehåller jeans. finbyxa och jacka. Det är de plagg som i alla kundundersökningar jag gjort verkar vara absolut svårast att hitta för de som sitter i rullstol.

Inte utan stolthet kan jag berätta att många utav de detaljer som finns på mina kläder verkar jag vara rätt så ensam om på marknaden. När jag tillsammans med designer Lotta Niemi tog fram kollektionen så var vi redan från början oerhört noggranna med de olika detaljer och lösningar som skulle finnas på kläderna.

Eftersom båda jag och Lotta inte sitter i rullstol så fick vi ta en hel del hjälp av bland annat min man Kristoffer som kom med många bra idéer. Jag hade en vision om hur jag ville att kläderna skulle vara, bland annat att det var viktigt att de skulle vara lätta att ta på och av. Det finns olika anledningar varför man sitter i rullstol och därför ville jag designa kläderna så att de ska passa så många som möjligt.

Trots att min storsäljare jeansen har funnits på marknaden ett bra tag nu så får jag fortfarande mycket positiv feedback gällande dem. Detta glädjer mig naturligtvis oerhört och gör mig fantastiskt glad.

Några av de saker som skiljer jeans från Wheelwear med jeans från andra märken är;

  • Jeansen har stretch både på längd och bredd, allt för ökad bekvämlighet
  • Resår finns längs med HELA längdryggen, vilket gör att byxan sitter på plats oerhört bra oavsett hur man rör sig
  • En tryckknapp har ersatt den traditionella haken för lättare öppnande och stängande av byxan.
  • Byxan har en större ficka fram på låret för bästa åtkomlighet när man sitter ner. Inga fickor bak.
  • Byxan är gjord i ett mjukt material som förhindrar till exempel skavsår.
Vår storsäljare
Kristoffer bär jeansen från klädkollektion HUMAN
Du kan läsa mer om våra populära jeans här.
Vill du följa vårt arbete så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.
Kram