Klädkollektion, Mode, Nyhet, Passform, Tips

Fått frågor

Jag har fått en del frågor om klädkollektionen

Jag har fått en hel del frågor om klädkollektionen från er läsare här på bloggen. Så därför tänkte jag att det säkert är fler som har liknande frågor om klädkollektionen HUMAN. Med anledning av detta så kommer nu detta inlägg där jag skall besvara de frågor som ni kan tänkas ha.

Frågorna jag fått gäller i första hand vilket material kläderna är sydda i och i andra hand vilka storlekar de olika plaggen finns i.

Storlek på kläderna i kollektionen HUMAN

När det gäller storlek på de olika plaggen så finns jackan i storlekar från S till XXL. När det gäller finbyxan och jeansen så har båda storlekar mellan 46 till 56.

Designers av Wheelwear klädkollektion HUMAN är Mikaela Lastre & Lotta Niemi.
Fotograf är Mikaela Lastre, © Upphovsrätt är Global Wheelwear AB.

Fått frågor
Kläderna som ingår i klädkollektion HUMAN.

Material på kläderna

De tyger som jag letar efter i första hand är återvunna och ekologiska tyger. Detta gäller givetvis alla tre plaggen som finns med i klädkollektion HUMAN.

Jackan

Jackan är en mellanjacka. Lätt fodrad i tyget och tänkt att användas på tidig vår eller höst. Materialet i jackan är av 100% polyester och är märkt med Oeko-Tex 100 (certifieringssystem). Jackan är mörkblå med orange foder som är av 100% viskos. 

Finbyxan

Finbyxan i prototypen innehåller polyester, viskos och elastin men jag kommer att kolla efter andra mer naturliga material som andas bättre. Allt för att man inte skall bli så varm. De tyger som jag vill använda är ull eller bomullstyger.

Jeansen

Jeans i prototypen ett mörkblått jeanstyg (av 100% bomull) med stretch så att det skall vara lättare att ta av och på. Nu när vi har letat efter olika jeanstyg så har jag fått tips om att det finns ett jeanstyg där strecken är både på längden och på bredden. Med detta i åtanke så är det just detta tyg jag vill ha för att jeansen ska ha så bra passform som bara möjligt. Jag har givetvis beställt hem ett tygklipp av just detta tyg och skall kolla det så snart jag får det.

Min mans jeans har en tendens att kasa upp längs benen så detta med stretch på alla håll hade varit perfekt. Är det någon mer som känner igen sig i det som händer min man?

Här ser ni hur måtten är på de olika plaggen i kollektionen så att ni beställer rätt storlek. Klicka här för att beställa kläder från klädkollektion HUMAN.

Sist men inte minst, om du har andra frågor om mina plagg än de som jag har besvarat här så hör av dig. Antingen genom att ringa mig på nummer 0454 10 300 (telefontid vardagar mellan 9-15) eller skicka ett mail till mikaela@wheelwear.se.

Jag blir så glad när jag hör i från er läsare och lovar att besvara ditt mail så fort jag bara hinner.

Kram