Klädkollektion, Mode, Nyhet, Passform

Stort intresse

Stort intresse för kollektionen

Har under de senaste veckorna uppfattat att det finns ett otroligt stort intresse för klädkollektion HUMAN hos människor runt omkring. Detta blev väldigt tydligt när jag för ett tag sedan publicerade bilderna och videon på kollektionen. Det har nämligen kommit in en hel del förfrågningar och beställningar efter det. Det känns otroligt inspirerande att det finns ett sådan intresse. För kläder som sitter bra ÄR en rättighet för alla enligt mig. Alla vill vi ju känna oss fina, eller hur?

Designers av Wheelwear klädkollektion HUMAN är Mikaela Lastre & Lotta Niemi.
Fotograf är Mikaela Lastre, © Upphovsrätt är Global Wheelwear AB.

Stort intresse
Kläder som ingår i klädkollektionen HUMAN

Min research inför kollektionen HUMAN

Inför framtagning av klädkollektion har jag gjort en hel del undersökningar ibland er potentiella kunder. Vid dessa undersökningar har jag sett att det finns ett intresse för den typ av kläder som jag sysslar med.
En annan sak jag upptäckt är att man inte är beredd att betala mer för kläder som är anpassade, vilket man måste om man skall ha sådana idag. Nedan kan ni läsa ett par av de undersökningar som jag har gjort och som nu slutligen lett fram till min kollektion HUMAN.

    • Vid en utav de allra första undersökningarna som jag gjorde så frågade jag efter problem du upplever när du köper kläder som inte är anpassade. Läs mer om undersökningen här.
    • Denna undersökning gick ut på att ställa frågor om priset på kläder och därigenom få en bild av vad man är beredd att betala. Läs mer om denna undersökning här.

Som sagt så ligger de olika undersökning mycket till grund för resultatet som nu kommit fram i form av kollektionen. Min man Kristoffer har också bidragit till mycket i framtagningen av kollektionen som exempelvis detaljer om vart fickor skall placeras eller hur vidden ska vara över axlarna på jackan med mera.

När jag har gjort mina undersökningar så har jag fått oerhört stor respons från svarande, vilket känns fantastiskt bra. Jag har läst alla era kommentarer, tagit det till mig och verkligen försökt att använda det i framtagandet av kollektionen. Vill du läsa mer om kollektionen HUMAN och/eller göra en beställning så kan du göra det här.

Har du frågor

Jag har svarat på en del frågor i tidigare inlägg som du kan läsa mer om här. Men skulle det vara så att du har andra frågor är du mer än välkommen att ställa dem antingen via mail till adressen mikaela@wheelwear.se eller genom att ringa mig på nummer 0454 10 300 (har telefontid vardag mellan 9-15)

Kram