Klädkollektion, Mode, Nyhet, Tips

Kläderna på bild

Premiär för Wheelwear kollektioen

Att visa upp kläderna på bild har jag inte gjort tidigare – så detta är premiär. En något nervös sådan. Jag vill poängtera att kläderna som ni ser på bild nedan är en prototyp som jag och designer Lotta Niemi har tagit fram.

Anledningen till att jag hållit på dessa bilder och inte visat upp dem tidigare är dels för att kläderna kan komma att skilja sig åt något från prototyp till färdig produkt. Det finns olika detaljer såsom färgerna på tygerna och annat som kan skilja sig åt från prototyp till färdig produkt. Sedan så har jag helt enkelt velat skydda mönsterkonstruktionerna.

Nu när jag letar tyger till produktion så kommer jag att försöka att komma så nära som möjligt det tyg som jag och Lotta har valt när vi tog fram prototypen. Som jag skrev i mitt förra inlägg om klädkollektionen så kommer färgen på kläderna att gå i mörkblått och orange. Det är en kollektion som man ska kunna bära tillsammans eller matchas ihop med annat.

Designers av Wheelwear klädkollektion HUMAN är Mikaela Lastre & Lotta Niemi.
Fotograf Mikaela Lastre, © Upphovsrätt är Global Wheelwear AB.

Kläderna på bild
Kläderna som ingår i Wheelwear kollektionen HUMAN

Förhandsboka kläderna från kollektionen

Du vet väl att du nu kan förhandsboka kläderna från Wheelwear kollektionen. Om du förhandsbokar kläderna idag så får du antingen en t-shirt eller en keps på köpet. Valet är ditt! Jag har i dagarna fått in den första kunden som har beställt kläder från Wheelwear kollektionen HUMAN. Det är så roligt att tänka sig att någon mer än min man kommer att bära kläder från HUMAN kollektionen.

Blir det du som blir min andra kund att bära kläder från Wheelwear kollektionen HUMAN?
Läs mer om kollektionen och hur du gör din beställning – klicka här.

Avslutningsvis om du har frågor kring kollektionen så är du välkommen att ringa mig på nummer 0454 10 300 (vi har telefontid vardagar mellan 9 – 15) eller skicka ett mail till adress mikaela@wheelwear.se. Jag lovar att om jag inte svarar direkt så återkommer jag så fort jag bara kan.

Jag vill önska er en riktigt glad midsommar!

Kram