Jag

Att äntligen bli föräldrar efter allt kämpande

Att äntligen bli föräldrar efter allt kämpande

I november så blev jag och Kristoffer föräldrar för första gången. Efter mer än 5 års kämpande så kom äntligen vår så enormt efterlängtade dotter till världen. Hon har, även om hon inte är döpt än, fått namnet Elin. Det har naturligtvis varit oerhört roligt att bli förälder, men det har också inneburit en väldigt stor omställning för oss. Just nu så är vi mitt inne i bebisbubblan och vi njuter såklart varje dag med Elin även när de dagar då man är så trött så att man knappt ser och “lillskruttan” inte har sin bästa dag. Det är så häftigt att se hur fort utvecklingen går hos en så liten människa från en dag till en annan.

Just nu så är jag såklart föräldrar ledig med Elin och jag njuter verkligen av det varje dag. Kärleken till ett barn går inte att beskriva med ord. Ni som själva har barn förstår garanterat vad jag pratar om. Jag kunde inte föreställa mig denna känsla innan jag själv fick barn. kurser online mehedebykursgard.se Billiga byggvaror och byggprojekt melanderbygg.se

Jag och Kristoffer är föräldrar till Elin
Våran Elin någon timme gammal på BB.

Namnet Elin

När jag och Kristoffer valde namn så fick vår dotter namnet Elin på grund av sin betydelse som är ljus och strålande. Hon strålar verkligen som en sol näst intill hela tiden. Det ska bli så härligt att följa henne genom livet och se henne växa upp och följa vilka val hon gör för sig själv i livet. Idag är vår dotter tre månader och det som slår en mest är nog hur fort denna tid sedan hon föddes har gått. Man hinner liksom inte riktigt med. Nu ska jag och Elin mysa lite och njuta av denna söndag. Kanske blir det en promenad i solen.

Vi har gjort ett val att inte dela bilder på Elin på social medier och här på bloggen då dessa kan komma att användas fel. Men en bild från BB kan vi i alla fall bjuda på (se ovan).

Kram