Butik, Nyhet, Tips

Ny webbutik Newbornwear

Vi har startat en ny webbutik

Vi på Wheelwear har nyligen startat en helt ny webbutik där vi säljer billiga barnkläder och leksaker online. Butiken är döpt till Newbornwear och du hittar den här. Vi säljer även nappar, bärselar, skötväskor, amningskuddar med mera. Vi vill nämligen att man ska hitta allt vad man kan behöva när man precis har blivit förälder på ett ställe.

Det var när jag och min man precis hade blivit föräldrar till vår lilla Elin och jag letade runt en massa på nätet efter det som vi kunde behöva till henne som jag insåg att detta med saker till småbarnsföräldrar kunde vara något att satsa på. Jag hittade nämligen inte alls alla de saker som vi behövde till Elin på samma ställe utan fick leta mycket. Då fick jag idéen till att starta Newbornwear.se. Vi vill helt enkelt att det ska vara enkelt och billigt att hitta allt vad man kan behöva till de minsta i familjen på ett ställe.

Newbornwear
Napphållare och virkad skallra
Newbornwear
Body och matchande mössa

Bra erbjudande hos Newbornwear

Om du följer oss på FaceBook och på Instagram så lägger vi ut olika erbjudande och rabatter där. Vi läger även ut när vi får in olika nyheter i butiken under fliken NYHETER. Det finns många anledningar att följa oss på sociala medier så att du inte missar våra erbjudanden och olika rabatter.

Newbornwear
Smaknappar
Newbornwear
Haklappar/dregglisar

Om du har frågor om vårt sortiment, leveranstider eller något helt annat så är du välkommen att maila oss på adressen hello@newbbornwear.se. Vi svarar oftast inom en arbetsdag. Slutligen så tar vi tacksamt emot tips på saker som saknas i vårt sortiment så ska vi undersöka om vi kan lägga till det. Vårt mål är som sagt att man ska hitta allt vad man kan behöva till sin bebis under ett tak.

Vi hoppas att du ska trivas som kund hos oss!

Slutligen så vill vi önska dig varmt välkomna till Newbornwear.

Kram