Jag, Livsstil

Inte haft så mycket energi

Inte haft så mycket energi på sista tiden

På sista tiden sedan nyår så har jag inte haft så mycket energi. Det är därför som jag inte har uppdaterat bloggen så mycket. Jag har liksom inte orkat med och energin har varit låg. I arbetet med att ro i hamn så att klädkollektion HUMAN kom till Sverige har det mesta strulat med förseningar i transporten och en fabrik i Turkiet som gjort en del fel.

Allt detta har gjort att min energi nu har tagit slut. Jag hoppas att jag nu när våren kanske snart är på intåg får tillbaka min energi igen. Jag försöker att ta vara på den sol som trots. allt finns nu genom att vara ute och gå när solen tittar fram.. Allt för att röra på mig efter att ha suttit stilla hela dagen. Det är ju viktigt att röra lite på sig varje dag. Man behöver ju inte svettas på gym, utan det räcker med en rask promenad.

Inte haft så mycket energi

En bekännelse

Jag kände att jag ville skriva av mig eftersom ni är så många som läser min blogg varje vecka. De senaste månaderna har varit fyllda med oro och tvivel på att hur jag ska få ihop pengar till att kunna bekosta min klädkollektion och få ihop allt i mitt företag. Det tär mycket på ena självförtroende och självkänsla när saker och ting inte blir som man tänkt. Det har varit mycket tankar, men nu har jag kommit fram till att jag vill kämpa vidare med det arbete jag startat och tänker inte ge mig. Det är det här som jag drömt om att göra och brinner för. För mig är det viktigt att alla ska kunna ha de kläder som man vill ha på sig. Det har jag som sagt skrivit om många gånger här på bloggen.

Så nu handlar det om att se framåt och fokusera på damkollektionen som kommer ut senare i år. Avslutningsvis så vill jag önska er en fin fredag och en trevlig helg.

Kram