Jag, Klädkollektion, Mode, Passform

Kläderna är på väg

Äntligen så är kläderna på väg

För någon dag sedan så fick jag det efterlängtade mailet om att kläderna jag arbetet på så länge nu äntligen är på väg till Sverige. Kläderna beräknas komma till Sverige innan denna veckas slut. Så fort kläderna är här så kommer jag att skicka ut ett mail om detta till er som förhandsbeställt.

Jag har i tidigare inlägg här på bloggen att det vid ett tillfälle blev något fel med dragkedjan på jeansen. Men nu har jag och fabriken gjort upp om att jeansen skall rättas till och då i första hand till er som förhandsbeställt. Allt detta för att ni som förhandsbeställt jeans inte skall behöva vänta mer än nödvändigt. Ni har väntat mer än tillräckligt. Jag blev så besviken när de första jeansen kom och det var fel färg på dragkedjan. Hur som helst så hittade vi nu en bra lösning som jag är nöjd med trots allt.

Jeans ur klädkollektion HUMAN

Kläderna är på väg
Jeans från klädkollektion HUMAN.

Klädkollektion HUMAN

Min allra första helt egna klädkollektion HUMAN är alltså i detta nu på väg till Sverige. Det känns helt surrealistiskt att kläderna äntligen är på väg. Detta är ett projekt som jag har arbetat med dag och natt under två års tid. Jag är så stolt över mig själv och att jag verkligen har rott detta projekt i hamn. Nu hoppas jag bara av hela mitt hjärta att ni skall komma att tycka om dessa kläder lika mycket som jag gör.

När jag har varit ute och visat upp kläderna så har jag fått så mycket positiv feedback på kläderna som ingår i HUMAN. Det känns så kul att få så mycket positiva reaktioner.

TACK

Ni är jättemånga som har förhandsbeställt och jag vill återigen bara säga tack till er. När kläderna väl är komna till Sverige så kommer jag som sagt att ta kontakt med er först av allt så att vi ser till så att ni får era plagg så fört det bara går. Vi hörs alltså igen inom kort! Slutligen vill jag bara önska er alla en fin start på julveckan. Kan ni förstå att det är julafton nu på fredag…jag kan inte det.

Kram