Klädkollektion, Mode, Nyhet

Sista proverna har kommit

Sista proverna har kommit innan slutleverans

Igår så kom de sista proverna för vår klädkollektion HUMAN innan det är dags för slutleverans. Färgen på dragkedjan på jeansen är inte den vi kommit överens om. Så det blir alltså lite mer arbete med det. Den dragkedja de nu satt dit går mer åt det orangeröda hållet och är som sagt inte det vi hade kommit överens om. Jag har hela tiden sagt att jag vill att färgen skall vara klar orange som det är på jackan.

Ja, nu blev det ju FEL IGEN och jag är så besviken. Det är redan många som förhandsbeställt ur kollektionen och jag vill ju att de ska få sina kläder innan jul. Jag har haft flera långa möten med min kontakt i Sverige angående de sista proverna, men nu kan jag bara be en bön om att det skall ordna sig utan ytterligare fördröjning.

De andra plaggen i kollektionen

Som tur är så är resterande plagg i HUMAN kollektionen utan anmärkning. Både jackan och finbyxan är precis som jag önskat.

Nu längtar jag bara efter att kunna visa upp kläderna för er!

Sista proverna har kommit
Kläder ur klädkollektion HUMAN.

Vad händer nu

Som jag skrev tidigare så får vi se hur fabriken kommer att lösa detta med de felaktiga dragkedjorna. Jag hoppas att det kommer att lösa sig på bästa sätt och att de gör allt för att jag ska få det jag har beställt. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag är oerhört besviken på att dragkedjan kom i fel färg. Jag vill ju göra allt för att ni som har beställt ska få era kläder innan jul som jag har lovat er.

Nu får vi se hur allt detta utvecklar sig, men jag tror och hoppas att det kommer att lösa sig på bästa sätt.

Fortsättning följer…

Kram