Livsstil, Tips, Utflykt

Sommar och sol

Sommar och sol

Sommar och sol! Vilken tid, det är så skönt att vara ute nu. Även om jag ibland tycker att det blir lite väl varmt. Men då finns ju alltid skuggan där någonstans. Jag försöker verkligen ta vara på denna tiden. Vi har ju bara sommar en kort period och då gäller det banne mig att ta vara på den.

För ett tag sedan så gjorde vi iordning vårt uterum. Vi började med att lägga in en filtmatta som täcker hela golvet för att öka mysfaktorn lite och så möblerade vi om. Nu sitter vi där på långt in på kvällarna och njuter. Det är ju även lite lättare nu när fotbolls-EM är över. Både jag och Kristoffer älskar att titta på både fotboll och hockey. Helst live men även på TV. Nu när fotbollen har passerat passar vi alltså istället på att njuta av kvällarna i vårt fina uterum.

Sommar och sol
När vi är ute i Blekinge skärgård.

Lite sommar utflykter

På sommaren brukar vi försöka att göra lite utflykter. Vi har några standardutflykter som vi gör typ varje sommar sedan vi träffades för sju år sedan. Förutom förra året då gjorde vi inte gjorde så mycket alls på grund av Covid -19. Men nu i år så planerar vi att återgå till det vanliga och återigen göra de utflykter som vi brukar göra. En sådan standardgrej varje sommar är att vi minst en gång åker ner till Österlen. Det blir även minst en tur i den Blekingska skärgården. Det är så mysigt att vara ute på havet och skärgården här är så vacker. Om du inte har varit ute i Blekinges skärgård och har vägarna förbi så är detta ett hett tips. Du kommer inte att ångra dig! Vi har två öar som vi ofta åker till och det är Hanö eller Tjärö.

Något som jag tycker är supermysigt är när vi över dagen åker till Öland. Då är det sommar för mig. Att gå runt i Borgholm och äta glass är magiskt. Kan det bli mer sommar än så? Tror inte det!

Vi har i år pratat om att åka en runda till Båstad. Vi har båda varit där, men det var så länge sedan så vi tänkte att det kunde vara trevligt att åka dit igen. Har du några bra tips på vad man kan göra i Båstad eller i dess närhet så skriv gärna om det här på bloggen.

Sommar och sol
Blekinge skärgård

Njuta av sommaren

Även om jag kommer att jobba hela sommaren så kommer jag ta några strödagar ledigt här och där så att vi kan njuta av sommaren ihop. Det är viktigt att ha dagar då vi kan njuta och bara vara från jobb och andra måsten. Det kan alltså på grund av eventuell semester hända att det någon gång de närmsta veckorna blir någon dag längre leveranstid när du handlar i Wheelwear butiken, men jag hoppas på ditt överseende med detta.

Njut nu av sommar och sol så hörs vi snart igen!

Kram