Tips, Utflykt

Igår firade vi bröllopsdag

I går firade vi vår bröllopsdag

Igår firade vi bröllopsdag! Det är nu fyra år sedan vi gifte oss. Det känns egentligen som om det var igår och absolut inte fyra år sedan som vi sa JA till varandra i Elleholms kyrka. Hur som helst så brukar vi alltid hitta på något speciellt när vi firar bröllopsdag som att till exempel åka iväg över en natt eller hitta på något annat kul. I år så firade vi genom att ha en heldag i Växjö.

Efter att jag hade jobbat undan lite på morgonen så packade vi in oss i bilen och körde mot Växjö. Vi bor relativt nära Växjö så det tar inte så långt tid att köra dit. Vi började med att gå en runda och shoppa lite i varuhuset Grand Samarkand. Det är så mysigt att gå i affärer och att ta en liten fika på ett av alla caféer som finns där. Vi bestämde oss för att ta en kaffe på Espresso house. Det finns cirka 70 butiker, caféer och restauranger att välja mellan. Är du också sugen på att besöka Grand Samarkand i Växjö så kan du läsa mer här.

Firat bröllopsdag
Jag och Kristoffer besöker Pizza Hut.

Mat på Pizza Hut

Efter att vi hade gått hela eftermiddagen på Grand Samarkand och tittat i affärer så ville vi såklart ha något att äta. Vi hade tidigare under dagen bestämt oss för att vi ville fira vår bröllopsdag med att äta på PizzaHut. Det kanske inte låter så romantiskt men vi tycker de har goda pizzor och sallader. Som sagt, kanske inte det mest romantiska, men som vi njöt av maten.

Vi hade en riktigt mysig dag igår och vi njöt av både shopping och god mat. Detta var alltså hur vi firade vår bröllopsdag 2021. När vi väl kom hem från vår Växjö så var vi både nöjda och rätt så trötta. Så det var bara att packa upp det vi hade handlat och sen pysa till sängs. Det är ju faktiskt en vanlig arbetsdag som väntar.

Till sist så vill jag önska er en fin fredag och helg.

Kram