Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Utflykt till Öland

Igår var vi på utflykt till Öland

Varje sommar har vi som tradition att åka på en utflykt till Öland. Jag älskar att vara på denna gemytliga ö. Det är så mysigt att strosa runt i Borgholm och titta i affärer och dessutom äta en och annan glass. För att inte nämna all vacker natur runt omkring på ön. Då är det sommar på riktigt! Så efter att vi hade kollat in alla affärer och ätit den obligatoriska glassen inne i Borgholm så körde vi vidare upp mot Ölands norra del.

Utflykt till Öland
Byxelkroks hamn.

Vi tog landsvägen upp mot fyren Långe Erik och stannade till i Byxelkrok som verkligen är ett mysigt ställe. Det är så mysigt att gå i hamnen där och titta i butiker och i hamnområdet. Har du varit i Byxelkrok? Jag kan verkligen rekommendera er att åka dit. Runt hamnområdet så har de målat på marken så det ser som att man går på en jättestor trasmatta. Man blir glad av alla färger och den häftiga inredningen runt hamnområdet. Även om vi inte hittar något speciellt så är det trevligt att vara där.

Utflykt till Öland
Byxelkroks hamn.

Även om vi gör samma tripp varje år, förutom för förra året på grund av Covid 19, så är det mysigt att köra runt och stanna till i olika byar på vägen runt ön. Att pausa med en och annan fika är heller inte fel. Jag njuter verkligen av vår utflykt till Öland och att bara gå där, att bara vara.

Tack för alla tips

För ett tag sedan så efterlyste jag tips om vad man kan göra i Båstad som vi har som ett framtida utflyktsmål nu i sommar. Det kom in några bra tips från er via mail. Stort tack för hjälpen! Vi kommer att om någon dag åka dit och se oss omkring. De tips som jag fick in från er var allt från Hovs hallar, Båstad hamn, tennis museum, Birgit Nilssons museum och flertalet gårdsbutiker. Hur som helst så får vi se vad vi hinner med. Jag har skrivit ner alla era tips som vi givetvis tar med oss på vår lilla utflykt.

Till sist så vill jag önska er alla en trevlig helg!

kram

Lämna ett svar

Till startsidan