Klädkollektion, Mode, Nyhet

So Yes I Belgien

Nu finns jackan hos So Yes

Det är inte utan stolthet som jag kan berätta att jackan från min klädkollektion HUMAN nu även finns till försäljning hos So Yes i Belgien. Samtidigt som det känns lite overkligt att min klädkollektion, som jag ju skapade för att min man saknade kläder med bra passform, nu finns till försäljning utomlands. Det är sååå häftigt! köpa billiga böcker online

Men nu i och med detta så får jag ju såklart “blodad tand” och vill få ut mina kläder på ännu fler ställen. Så just nu är jag i full färd med att leta efter fler återförsäljare utomlands. Mitt mål är att Wheelwear ska bli ett stort internationellt varumärke när det gäller anpassade kläder för rullstolsburna. Dream big!! Det ska helt enkelt finnas kläder för alla kroppar och alla tillfällen. Det är mitt absoluta mål! Ingen skall heller behöva ta sina nyinköpta plagg till någon sömmerska eller annan för att för dem omsydda och anpassade som min man fått göra i alla år. köpa och sälja saker online

So Yes
So Yes logga

Vilka är So Yes

So Yes är ett företag och ett varumärke som producerar och säljer specifika, snygga, högkvalitativa anpassade kläder för personer med fysiska begränsningar. Företaget grundades 2017 av två arbetsterapeuter som såg behovet av anpassade kläder under sitt arbete på ett rehabiliteringscenter i Belgien. So Yes grundares av Sofie och Jessie och nu vill de ge människor maximalt stöd så att de kan hitta bra anpassade kläder med bra passform. Köpa vegansk livsmedel online 

Varumärket Wheelwear

Redan när jag startade varumärket WHEELWEAR så var min vision att vara just det billigaste varumärket inom anpassning av kläder. Rullstolsburna och personer med andra funktionsnedsättningar skall inte behöva betala mer för kläder bara för att kläderna är anpassade.

Just kläder är en så pass stor och viktig del av oss som visar vår personlighet. Ibland så vill man helt enkelt sticka ut och ibland så vill man helst bara smälta in. Så är det för alla människor oavsett om man sitter i rullstol eller inte. Med kläder från WHEELWEAR så ska man kunna hitta snygga och moderna kläder för alla tillfällen.

 

Kram