Klädkollektion, Livsstil, Mode

Detaljer gör allt

Detaljer på kläder gör allt

Det är detaljer på kläderna som gör allt. Det är ofta de små sakerna som gör störst skillnad, och det gäller särskilt när det handlar om kläder. En knapp som är lätt att öppna och stänga, eller en dragkedja med en smidig “flärp,” dessa detaljer kan förändra allt.

När vi designade kläderna hos Wheelwear, var vår fokus inte bara på att säkerställa en perfekt passform, utan också på att integrera praktiska och snygga detaljer. Vi strävar efter att göra kläder som är både funktionella och eleganta.

Detaljer på kläder gör allt
Kristoffer har jacka från Wheelwear på sig

Här nedan kommer några exempel på detaljer som även är funktionell:

    • Fyrvägs stretch på jeansen. Det innebär att det är stretch både på längden och bredden. Detta har vi för att det ska vara optimal passform samt att det ska vara lätt att ta av och på.
    • Jackan har en dragkedja i sidan. Denna dragkedja kan man ta upp och då slitter jackan mer på plats när man exempelvis är ute och rullar och det blåser ute.
    • Eftersom våra byxor främst vänder sig till rullstolsburna så har vi inga fickor bak på våra byxor. Fickan har vi satt på låtet. Detta gör att du inte behöver en ryggsäck och kan snabbt komma åt det du behöver.

Lätt att känna igen

Men vi strävar efter mer än bara funktion. Vi vill att våra kläder ska vara direkt igenkännliga genom sin unika design. Precis som vissa varumärken blir kända genom sin distinkta stil, hoppas vi att du snart kommer kunna känna igen Wheelwear kläder oavsett var du är. Det är vår vision – att våra kläder inte bara ska vara praktiska och stilfulla, utan också att de ska säga “Wheelwear” med varje detalj. Det är något vi arbetar hårt för att uppnå, och vi ser fram emot att ta klädvärlden med storm.

Kram