Klädkollektion, Mode, Nyhet, Tips

Pris på kläderna

Nu har äntligen priset på kläderna fastställts!

Nu har jag äntligen förhandlat fram det absolut bästa pris som jag kan få till när det gäller inköp och uppsömnad på kläderna som ingår i HUMAN kollektionen. Det har varit många turer fram och tillbaka för att hitta det absolut bästa priset. Men nu är vi alltså äntligen överens. Har kämpat hårt för att priset i slutendan skall bli så bra som möjligt för dig som kund. Jag vill absolut inte tulla på kvalitet och material gällande kläderna. Detta eftersom jag vet att ni som sitter i rullstol sliter mer på era kläder än vad icke rullstolsburna gör. Hur som helst så har vi alltså nu kommit fram till ett resultat och det kan du läsa mer om nedan.

Pris och kvalité på kläderna 

Priset och kvalitén som jag kommer att ha på kläderna är följande;

   • Jackan kommer att kosta 890 kronor. Kvalité: Kompositionen är 100% polyester.  Tyget är ett så kallat “left-over”-tyg, det vill säga att det inte är ett nyproducerat tyg utan ett tyg som redan finns.
   • Finbyxan som kommer att ha ett rutmönster som går i mörkblått och orange. Priset kommer att ligga på 650 kronor.  Kvalité: Kompositionen är 64% polyester, 34%viskos, 2% elastan. Detta är en vanlig bra blandning för denna typen av varor. Elastanen gör det stretchigt för bästa passform.
   • Jeansen kommer att vara av ett mörkare demin-tyg och tråden kommer att gå i orange. Priset för dessa byxor kommer att ligga på 499 kronor. Kvalité: Kompositionen på jeansen är 87% cotton, 5% elastan, 8 % polyester. Elastanen är till för att få 4-vägsstretch (åt alla håll) samt komfort. Polyester används för stadga. Detta är också ett “left-over”-tyg, det vill säga ett tyg som redan finns.
  • Etiketter på kläderna

   • Som en sista punkt här så är alla etiketter som kommer att finnas på kläderna också producerade i Turkiet (precis som alla kläder). Detta för att dels slippa transporter jorden runt och dels för att det är praktiskt att ha allt på samma ställe.
Pris på kläderna
De plagg som ingår i HUMAN kollektionen

Sista chansen

Jag kommer att fortsätta med ett rabatterat pris fram till den 19 september. Därefter så kommer de ordinarie priser som jag presenterar här ovan att träda i kraft. Så det finns alltså ytterligare några få dagar kvar att förhandsboka klädena med det rabatterade priset. Efter den 20 september så kommer det inte att gå att förhandsboka kläderna. Hur som helst, är du intresserad av att läsa mer och/eller förhandsboka kläderna så klicka här.

Många som har förhandsbokat

Ni är så många som redan nu har förhandsbokat kläderna och det trillar in beställningar hela tiden. Vilket är oerhört glädjande.

Snart så kommer min dröm att gå i uppfyllelse med en egen klädkollektion. Det känns lite surrealistiskt. Detta projekt har jag jobbat med sedan september 2019 och nu äntligen har vi snart nått målet. Detta för att alla skall kunna få ha moderna och fungerande kläder. Stort tack för alla heja-rop och all pepp längs vägen!

Sist men inte minst så vill jag önska er en fin måndag.

kram