Klädkollektion, Mode

Planer framåt

Våra planer framåt

Nu finns det många och stora planer framåt när det gäller mitt arbete med bland annat min klädkollektion. Jag har arbetat jättehårt för att kläderna skulle komma ut på marknaden nu i september. Men på grund av Covid -19 som naturligtvis även drabbat Turkiet där mina kläder sys, så har det dessvärre tillkommit en del förseningar i produktionen. Nu har jag blivit lovad att de kan leverera plaggen i kollektion HUMAN den 14 november.

Nu hoppas jag verkligen att det inte blir fler förseningar utan att plaggen verkligen kommer den 14 november.

Planer framåt
Work in progress!

Damkollektion vårt nästa projekt

Nu medan vi väntar på att herrkollektionen ska komma ut till försäljning så letar vi efter designers som vill vara med och designa vår nya kollektion. Denna kollektionen kommer helt inrikta sig på kvinnor och kommer att komma ut någon gång under våren 2022. Arbetet med vilka plagg som skall ingå i den nya kollektionen pågår just nu.

Det som är viktigt när jag letar efter designers till mitt nya projekt är att de har kunskap om hur man ska designa anpassade kläder.

Kläder för alla

Nu håller jag även på att utöka mitt team av personer som vill vara med och förändra klädbranschen. För det behövs! Det är ingen människa på denna planet som ser likadan ut som någon annan. Då behöver det även finnas kläder som är anpassade efter de som sitter.

Jag personligen vet hur jobbigt Kristoffer har när han ska köpa kläder. Vi kan helt enkelt inte vara ensamma om detta problem. Därför behöver klädindustrin göra en stor förändring även 0m de tjänar sina pengar ändå på den “vanliga” kunden. Det är inte bara rullstolsburna som har problem utan det är även till exempel de människor som är väldigt långa eller korta. Även de behöver gå till en skräddare för att sy om sina kläder och detta är inte hållbart i längden.

Hur som helst så behöver klädindustrin, enligt mig, tänka om när det gäller vilka kläder som finns i deras sortiment.

Kram