Klädkollektion, Mode, Nyhet, Tips

Uppdatering gällande mitt arbete

En uppdatering gällande mitt arbete

Här kommer en uppdatering gällande den del av mitt arbete som rör klädkollektionen. För ett tag sedan så hade jag ett möte med min svenska kontakt på den fabrik som syr mina kläder. Jag fick nämligen härom dagen tillbaka ett första prov från fabriken i Turkiet. På mötet så hade jag endast några små synpunkter såsom byte av knappar, flytt av en ficka och ändring av mudden på jackan. Det var som sagt mindre justeringar och jag tycker att fabriken har gjort ett mycket bra jobb hittills. Helt ärligt så vad jag imponerad av deras arbete nu när jag äntligen fick se kläderna!

Väldigt snart så finns klädkollektionen HUMAN till försäljning så därför ville jag nu göra denna uppdatering av arbetet. För nu händer det verkligen saker! Klädkollektionen lanseras den 14 november och gissa om jag längtar tills jag kan visa er kläderna.

Om en vecka eller så så får jag hem kläderna såsom de kommer att se ut. Till en början kommer de att komma i två olika storlekar. När de kommer så lägger jag ut bilder på alla detaljer så att ni får se plaggen mer i sin helhet. Jag har, av olika anledningar, varit lite hemlighetsfull när det gäller detaljerna. Detta dels för att skydda designen och dels för att tygerna inte har varit helt rätt på de första testplaggen. Men alldeles snart kommer jag alltså kunna visa upp kläderna för er. Kul va?

Uppdatering gällande mitt arbete
Jeansen från Klädkollektion HUMAN

Söker efter en kläddesigner

Sist men inte minst så vill jag nämna att jag söker en kläddesigner som vill vara med i Wheelwear teamet. Alla detaljer kring arbetet kommer vi att gå igenom med de som är intresserade, så hör av er till mig om detta är något för dig. Alltså, är du designer och är intresserad så skicka ett mail till mikaela@wheelwear.se. Det är viktigt att du märker ditt mail med kläddesigner.

Avslutningsvis så vill jag önska er en fin måndag och en trevlig start på veckan. Hjälp mig gärna genom att sprida budskapet om att vi söker en designer.

Kram