Föreläsning, Klädkollektion

Ge föreläsningar

Föreläsningar på ämnet mode

Nu har jag börjat att ge föreläsningar på ämnet “hur människor påverkas av mode”. Hur som helst så är detta möjligt först nu efter det att Corona-restriktionerna i samhället äntligen har lättats. Som jag har längtat efter att få sätta igång med mina föreläsningar. Nedan förklara jag kortfattat vad min föreläsning faktiskt handlar om.

En del av innehållet i min föreläsning

  • Hur vi människor påverkas av mode.
  • Anledningen till varför jag började blogga om just mode och kläder för rullstolsburna.
  • Vad är egentligen skillnaden mellan “vanliga” och ”anpassade” kläder.
  • Historier och anekdoter från mitt och min mans liv, alla på temat kläder.

Jag ser verkligen fram emot att komma ut och börja träffa er vid mina föreläsningar. Så kom gärna och träffa mig! Tanken är att jag både skall besöka skolor, företag och andra som vill ha en annorlunda och spännande föreläsning. Hur som helst så vill du som läser detta att jag ska komma till just er så skicka ett mail till forelasning@wheelwear.se.

Ge föreläsningar
Keynote presentation från min föreläsning “hur människor påverkas av mode.”

Varför jag började att föreläsa

Tänkte nu skriva lite om den största anledningen till att jag börjat att föreläsa i ämnet mode och kläder för rullstolsburna. Det var efter att ha bloggat i ämnet ganska länge och väldigt ofta fått frågan: “Vad är egentligen skillnaden mellan “vanliga”och anpassade kläder?”.

Efter månader av samma fråga kände jag helt enkelt att jag måste göra något. Av denna anledning så valde jag att sätta ihop en föreläsning i ämnet. Bara för att således ge ett svar på denna och andra ofta förekommande frågor. Naturligtvis så tar jag även upp en hel del annat vid mina föreläsningar. Men vad det är får den som kommer och tittar upptäcka själv.

När jag försöker ge ett svar på den fråga om skillnader mellan vanliga och anpassade kläder som jag får så ofta så får jag oftast ett “Aha!“. Eftersom jag dagligen pratar mode och kläder med människor så märker jag att kunskapen gällande anpassade kläder är väldigt låg. Vilket i sin tur gör mig ännu mer övertygad om att denna föreläsning är något som verkligen behövs. Som jag tidigare nämnt här så är detta ett ämne som vi behöver diskutera på ett betydligt vidare plan än vad som sker idag! 

Avslutningsvis, vill du läsa mer om min föreläsning så klicka här. Har du några frågor eller vill boka mig för en föreläsning, så skicka ett mail till forelasning@wheelwear.se. Eller så kan du ringa mig på nummer 0454 10 300. Jag har telefontid mellan 9-15 på vardagar.

Ha en fantastisk vecka!

Kram