Klädkollektion, Livsstil, Passform, Tips

Besök på Valjeviken

Har under helgen varit på besök på Valjeviken

Har under helgen varit på besök på aktivitetscentret Valjeviken! För någon dag sedan så var jag nere på Stiftelsen Valjevikens aktivitetscentra som ligger i Sölvesborg, Blekinge län. Jag blev nämligen dagen innan uppringd sent på eftermiddagen av personal därifrån som läst ett reportage om mig i tidningen BLT, Blekinge läns tidning. Tidningen hade nämligen några dagar tidigare gjort ett reportage om mig och min klädkollektion HUMAN som intresserade flera på Valjeviken. Den som ringde undrade om jag inte ville komma dit och visa upp kläderna. Naturligtvis ville jag det!

Så dagen efter telefonsamtalet så packade jag ner kläderna i en resväska och körde ner till Sölvesborg.  När jag kom fram så fick jag veta att vi skulle hålla till utanför deras biblioteket, så jag gick dit. Jag hann knappt packa upp kläderna innan de fösta besökarna kom. Det visade sig finnas ett ganska stort intresse och det kom många frågor om skillnaden på mina kläder och “vanliga” kläder. Det var många som var nyfikna och det kom även in en del beställningar på kläder.

Besök på Valjeviken
Kläder som ingår i klädkollektion HUMAN. Kläderna är placerade i en hög på en grön fåtölj.

Som sagt så var det många som provade och tyckte till om kläderna. En kille provade jackan grundligt och körde runt i sin rullstol och kollade passformen. Det som var tanken med jackan när vi tog fram den var ju just att den skulle ha extra vidd över axlarna för att passa extra bra för någon i rullstol. Det och mycket annat fick jag bekräftat vid mitt besök på Valjeviken.

Vill du att jag besöker er

Jobbar du på någon skola eller förening och vill att jag kommer till er och visar upp mina anpassade kläder? I så fall så skicka ett mail på adressen info@wheelwear.se eller ring mig på nummer 0454 10 300 (telefontid 9-15). Som tidigare nämnt så kör jag mer än gärna och besöker er och berättar om de kläder som ingår i klädkollektionen HUMAN.

Sist men inte minst så vill jag önska er en trevlig helg. I helgen så ska vi köra på en tur till Båstad. Detta har vi haft på gång länge, men det har inte blivit av förrän nu. Jag ser verkligen fram emot detta. Det ska bli så mysigt!

Kram