Jag

Är förkyld

Ligger hemma och är förkyld

Denna helg hade vi egentligen en massa planer som vi dessvärre fått ställa in på grund av att jag är förkyld. Vi skulle bland annat ha gått på julmarknad i Ronneby samt medverkat på en releasefest i Halmstad. Men allt detta fick vi dessvärre ställa in. Jag vaknade nämligen med en dunderförkylning och feber på lördagsmorgonen. Typiskt att det skulle komma just denna helg då jag verkligen hade sett fram emot att besöka en av mina favoritförfattare Mariette Lindsteins releasefest. Jag har läst alla hennes böcker och att få träffa henne hade varit stort för mig. Har ni läst något av Mariette Lindstein? Det är annars något som jag kan rekommendera skarpt! köpa hudvård online sinarabeauty.com kaffe på jobbet smaksattkaffe.com köpa billig snus vape online snuscentralen.se boka coach online  köpa konst online solvindens.se medium online 

Om sanningen ska fram så har jag under en ganska lång tid känt mig lite små hängig och inte riktigt varit i form. Så detta att jag nu är riktigt förkyld kom väl egentligen inte som en blixt från en klar himmel trots allt. Det har säkert legat i kroppen ett tag och nu alltså brutit ut. Kristoffer har också under en längre tid varit förkyld.

Är förkyld
En kopp ekologisk te. Denna finna kopp kommer från Wheelwear.se.

Vilat och tagit det lugnt

Så denna helgen har alltså mest bestått av att ta det lugnt och vila. Har druckit litervis med te och honung och traditionsenligt tittat på hockey på TV under lördagen. Något som vi typ alltid gör på helgen om vi inte har några andra planer.

Jag har som sagt inte gjort många knop, mest sovit och tittat på tv. Kristoffer är så omtänksam, medan jag ligger i soffan och gnyr frågar han hela tiden om jag vill ha något. När jag vill ha något att dricka så hämtar han det åt mig. Denna helgen har jag blivit riktigt ompysslad.

Lugn jobbvecka väntar

Nu ska jag packa några ordrar som har trillat in på saker som köpts ur min webbutik och sedan hem och vila igen. Skall försöka ta det lite lugnt tills det att jag mår riktigt hundra igen. Jag hoppas att ni mår bra och har klarat er ifrån förkylningar och influensor?

Slutligen så önskar jag er en fin måndag och en bra start på veckan, vi hörs!

Kram