Jag, Wheelwear

Tid för reflektion

I helgen har jag haft tid för reflektion

Tid för reflektion! Ibland behöver man stanna upp och bara vara. Jag har under längre tid jobbat hårt med klädkollektionen HUMAN och kände därför att jag behövde en paus i helgen. I veckan drar det igång på allvar då de första provplaggen från fabriken levereras. Tanken är också att jag under nästkommande vecka skall få ett datum när de kan leverera hela kollektionen. Jag hoppas alltså att det inte dröjer allt förlänga innan de kan sy upp allt. Detta så att jag kan påbörja utskicket utav alla de kläder ni förbeställt.

Det jag vet är att de som syr kläderna har jobbat underbemannade under en längre tid och därför är efter i schemat. Men jag hoppas verkligen att de kan påbörja färdigställandet av kläderna snabbt. Naturligtvis först efter det att jag godkänt de provplagg som jag får.

För att komma tillbaka till detta med min paus i helgen så har jag under de senaste dagarna känt mig lite småsjuk. Så i helgen behövdes verkligen denna timeout. Vi har därför mest titta på hockey och fotboll på tv, men jag har även hunnit med att läsa lite. Favoritsysselsättningen när jag kopplar av är att sitta i favoritsoffan med en kopp te och läsa i en favoritbok. Eller så lyssnar jag på ljudböcker.

Tid för reflektion
Höst för mig är färgglada blommor och pumpa. Vad är höst för dig?

Viktigt att stanna upp

Att ibland stanna upp och ha tid för reflektion tycker jag är viktigt. Jag har för många år sedan när jag jobbade som undersköterska “gått in i väggen“. Så detta med pauser är något som jag tar på allvar. Det jag tycker att jag har lärt mig genom åren är att lyssna på min kropp så att detta med “väggen” inte händer igen. För mig tog det lång tid att återhämta mig från min utmattning. Så där vill jag absolut inte hamna igen.

När man under en längre period lever med enbart jobb, stress och annan påfrestning är det så lätt hänt att bara köra på och pressa kroppen till max. När man väl känner av utmattningen är det för sent. Några tecken på utmattning kan vara trötthet, ångest och svårighet att somna. Om du vill läsa mer om symtom på utmattning så finns det en bra artikel på 1177.

Så ta hand om er alla, ta pauser och känn efter så att ni inte som jag hamnar i den berömda “väggen“.

Slutligen så vill jag önska er en fin måndag!

Kram