Klädkollektion, Mode, Nyhet, Tips

Wheelwear rea är i full gång

Just nu är Wheelwear´s rea i full gång

Just nu är Wheelwear’s rea i full gång. Vi har satt ner priset på nästan alla våra produkter. Vilka produkter som fått nedsatt pris kan du se nedan:

  • Alla plagg i kollektion HUMAN
  • Tygkassen
  • T-shirt
  • Koppar och teer
Rea
Vår fantastiska tygkasse som både är rymlig och bekväm att bära.

Besök vår webbutik för att kolla in allt om vår rea och för att lägga din beställning. Tja nu chansen att fynda massor av varor till nedsatt pris. Allt som ingår i rean skall bort från butiken så att vi kan fylla på med nya varor. Rean pågår så långt lagret räcker och många av produkterna har vi endast ett fåtal kvar av. Så om det är något speciellt som du vill ha så vänta inte, för sakerna tar slut snabbt.

Stora planer för webbutiken

Jag har stora planer för webbutiken och när det kommer till att utveckla klädkollektionen. Ni som har följt mig ett tag vet att jag vill utveckla herrkollektionen men också ta fram en dam, barn/ungdom och en sportkollektion. Detta är nu i full gång vilket gör att jag då behöver lämna plats i butiken för nya produkter.

Om du har några förslag på produkter eller plagg som du vill se i min webbutik så kommentera gärna här på bloggen. Jag tar till mig alla era förslag och har de med mig i planeringen inför framtiden. Är så glad över att redan nu kunna meddela er att jag redan har fått in många bra förslag från er som läser min blogg. Vill även passa på att säga tack till er som har kommit med dessa förslag.

Avslutningsvis så vill jag önskar er en fortsatt fin söndag

Kram