Klädkollektion, Mode, Passform, Tips

Visa upp kollektionen

Visa upp kollektionen!

Jag har beslutat mig för att göra en sorts turné och visa upp kollektionen. Detta kommer jag att göra genom att besöka olika föreningar och andra ställen där min kundgrupp kan finnas. Allt för att så många som möjligt skall få en chans att se, prova och eventuellt köpa plaggen från kollektion HUMAN. Jag ser väldigt mycket fram emot att åka runt och visa upp kläderna. Det ska bli så kul! En del skolor och andra institutioner har redan visat intresse och nu hoppas jag att fler ska visa sig intresserade. Hur som helst så är det ju trots allt fortfarande sommar och många är faktiskt fortfarande lediga så jag får nog vänta lite på fler intresserade.

Jag arbetar på många olika spår samtidigt för att få komma ut och visa upp kollektionen innan den ens har blivit uppsydd. Ni är många som faktiskt redan har beställt kläder från kollektionen och det glädjer mig verkligen. Om du är nyfiken och/eller vill beställa kläderna från kollektionen HUMAN så läs mer här.

Designers av Wheelwear klädkollektion HUMAN är Mikaela Lastre & Lotta Niemi.
Fotograf är Mikaela Lastre, © Upphovsrätt är Global Wheelwear AB.

Visa upp kollektionen
Jenas, jacka och finbyxa som ingår i herrkollektionen HUMAN.

Vill du att jag kommer till er

Som jag tidigare nämnt här så vill jag alltså åka runt och visa upp och sälja kollektionen på olika föreningar och andra ställen där eventuella kunder kan finnas. Det kommer naturligtvis att finnas möjlighet att förhandsbeställa kläderna vid de besök som jag gör. Jag tänker inte bara visa upp kollektionen vid dessa besök utan även svara på de frågor som man kan tänkas ha kring det jag gör. Sedan jag släppte bilder på kollektionen så har jag märkt att det är många som har frågor om kläderna. Så ett av de allra största skälen till denna turné är alltså för att möta er och besvara era frågor.

Arbetar du på någon skola, förening eller annat och vill att jag också kommer till er? Då kan du helt enkelt skicka ett mail till info@wheelwear.se med din förfrågan. Märk mailet med klädkollektion HUMAN. Om du inte vill skicka mail så kan du ringa mig på nummer 0454 10 300 (telefontid mellan 9 – 15).

Ett stort TACK

Slutligen så vill jag personligen tacka er alla som har skänkt en gåva så att jag nu är ännu ett steg närmare att kunna slutföra mitt projekt, klädkollektion HUMAN. Även ett stort tack för alla fina ord som ni har skrivit i meddelanderaden till mig. Det finns jag inga ord för vad jag känner. Stort TACK!

Kram