Jag, Klädkollektion, Livsstil, Mode, Nyhet, Tips

Stor uppmärksamhet i media

Mycket uppmärksamhet i media den senaste tiden!

Inför, och efter, det event som jag och Maria Sandebo (från butik “Kläder för alla”) satte upp i Marias butik i Mariannelund den 5 augusti så har jag fått stor uppmärksamhet i diverse media. Antingen så har jag hörts i olika lokala radiokanaler eller så har man kunnat läsa artiklar i olika tidningar. Det glädjer mig såklart oerhört att det jag gör fått så stor uppmärksamhet och är sporrande inför framtiden. Historia och museer

Om du inte hade möjlighet att vara på plats i butiken då den 5 augusti så skall du veta att jag och Maria planerar att göra om ett liknande event senare i höst. Datum är ännu inte bestämt men kommer ut så fort det är fastslaget. Så håll utkik här eller på mina social medier så missar du inget. Kungliga magasinet

Förutom all uppmärksamhet i olika media så har jag även fått uppmärksamhet i form utav en massa mail och telefonsamtal från människor som antingen hört mig på radion, läst om mig i tidningen eller helt enkelt handlat mina plagg och vill diskutera dem. Jag vill nu här bara ta tillfället i akt och tacka er alla som har hört av sig till mig. Det betyder oerhört mycket för mig och det gör att jag får mer energi att fortsätta min mission om ett samhälle där det finns snygga och sköna kläder för alla.

P4 Jönköping billiga hundkläder hundmat

Har som sagt fått mycket uppmärksamhet senaste tiden och då från bland annat P4 Jönköpings morgonprogram. Blev där intervjuad om bland annat mitt och Marias samarbete kring det här eventet den 5 augusti. Jag fick bland annat berätta om min klädkollektion “Human” och att butiken i Mariannelund är först ut med att sälja anpassade kläder tillsammans med kläder som inte är anpassade.  Har intresserat följt klädmarknaden sedan 2016 och har inte än hittat någon mer butik som säljer kläder för rullstolsburna tillsammans med icke anpassade kläder. Du kan höra hela intervjun här.

Uppmärksamhet i
I Vimmerby tidningen den 6/8 2023

Smålandsposten

Rubriken i Smålandsposten – Hon skapar kläder för rullstolsburna: ”Behöver följa kroppens rörelser”. 

Vimmerby tidning

Dagen efter vårt event i Mariannelund så kom en artikel i Vimmerby tidningen med rubriken – “Premiär för rullstolsanpassade kläder i Mariannelund“.

Vad händer härnäst?

Det som händer nu är att jag fortsätter att försöka hitta fler återförsäljare till mina kläder.
Vill du sälja HUMAN kollektionen så kan du anmäla intresse här.
Jag håller även på som bäst med att planera vår nästa kollektion som kommer att bli en damkollektion. Vidare så söker jag fortfarande med ljus och lykta efter en Co-founder. Vill du vara med i vårt team så hör av dig till mig på adress mikaela@wheelwear.se.
Det är mycket mer på gång men detta var en liten del av allt.
Var rädda om er och ha en trevlig lördag och helg!
Kram