Butik, Föreläsning, Jag, Tips

Driva företag och småbarnsförälder

Att driva företag som småbarnsförälder

Att driva företag samtidigt som man är småbarnsförälder medför ett evigt pysslande. Så vår dotter Elin får följa med på alla tänkbara händelser. Som när jag ska träffa kunder, packa paket eller när jag är ute och föreläser. När jag är ute och föreläser och har Elin med så är det många som vill komma fram och hälsa på henne. Hon sprider så mycket glädje!

Även om det är mycket pysslande med Elins sov- och matklocka så har det gått över förväntan under de månader som hon funnits. Elin är så lugn och charmar alla när vi är på kundbesök. Hon pratar i ett och alla vill prata och leka med henne. Du som läser min blogg och är egen företagare – har du haft med dina barn på jobbet? Har det gått bra?

Delar med mig av en fin bild på Kristoffer och Elin när de är ute på en promenad. Det händer att när jag är ute och föreläser eller har andra event så följer min lilla familj med. företag och småbarnsförälderElin och Kristoffer

Nästa steg i mitt företagande och att vara småbarnsförälder

Tänk att Elin redan är 10 månader, tiden har gått så otroligt fort. Om bara några månader så kommer hon att börja på dagis. Tänk att jag inte får ha henne med mig hela tiden sen, hur skall jag klara mig. Men hela grejen med detta att Elin skall skolas in på dagis och förhoppningsvis få många nya vänner känns så klart oerhört spännande. Det blir ett nytt kapitel i våra liv och en stor omställning för Elin. Men just nu och än så länge så njuter vi av att Elin får följa med mig på jobbet.

Vill avsluta med att tala om att du som missade vårt event i Mariannelund i augusti får en ny chans nu i höst. När detta event ska äga rum är ännu inte helt klart, men kommer ut här på bloggen och i våra sociala medier så snart det är beslutat. Så håll utkik! Det ska bli kul att träffa er igen.

Ha en fin avslutning på veckan och en trevlig helg!

Kram