Klädkollektion, Livsstil, Mode, Passform

Provning av kläder

Hej!

I fredags så hade vi vår första riktiga provning av kläder från min klädkollektion med en modell som kom “utifrån“. Vid tidigare tillfällen så har Kristoffer fått agera modell, men nu hade vi alltså hittat en annan kille på stan. Denna nya modell slöt upp tillsammans med mig på Lotta Niemi´s ateljé där provande skulle ske. Kristoffer har som sagt varit den ende som provat kläderna och det var nu oerhört spännande att se hur kläderna satt på någon som inte är rullstolsburen. Vår modell började med att prova jeansen och jackan ihop för att sedan prova finbyxan för sig. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men blev oerhört glad när jag insåg att kläderna sitter precis som jag hade tänkt mig. Det såg riktigt snyggt ut både när det gäller passform och längd på byxorna och jackan satt snyggt även när man stod upp.

Den slutliga feedback som vi fick från vår modell var att kläderna från klädkollektionen var sköna och snygga och de kasade varken ner eller upp ner när han satte sig och reste sig upp. Vidare tyckte han att jackan satt bra och var skön att ha på sig. Han provade fickorna och det fanns gott om plats för både telefon och plånbok. Vi fick bara positiv feedback. Han var så nöjd med sin provning av kläderna att han erbjöd sig att agera modell vid fler tillfällen. Det glädjer mig verkligen!

Vi har fler inbokade möten med andra som nu skall få chansen att prova kläderna och det ska bli oerhört spännande och se om de alla är lika positivt inställda till klädkollektionen som vår första testare. Om du vill ställa upp som modell och prova kläderna från klädkollektionen så är det bara att ringa mig på nummer 0454 10 300 (telefontid 9-15) eller skicka ett mail på adressen mikaela@wheelwear.se. Märk mailet med “modell“.

Vill du läsa om när Kristoffer hade provning av kläder från min klädkollektion så klicka här.

Kram