Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Höstguiden

Hej!

Igår var jag med i en artikel med namn “Mode för alla kroppar” i Svenska Dagbladets höstguide. Höstguiden är en annonsbilaga som kommer ut i Svenska Dagbladet med jämna mellanrum. Jag blev alltså för någon vecka sedan uppringd av en journalist som ville diskutera innehållet i artikeln. Artikeln i höstguiden handlar först och främst om den klädkollektion som jag skapat och som nu är klar, men också om annat. Jag är så oerhört nöjd med artikeln och jag tycker att journalisten fick med allt viktigt. Längre ner i detta inlägg ser du artikeln i sin helhet.

Nedan kommer lite kort om innehållet i artikeln “mode för alla kroppar

Det första som hände var att journalisten bad mig att berätta lite om vem jag är, varför håller jag på med just kläder för rullstolsburna och lite om hur idéen föddes. Jag berättade om när jag för första gången började inse de problem som min man Kristoffer (som är rullstolsburen) hade med att hitta kläder som satt bra och bekvämt. Där någonstans började en idé om en egen kollektion att ta fart. Jag hade även tidigare, när jag jobbade som undersköterska inom äldreomsorgen, sett prov på att det är problem med just kläder för personer i rullstol. Så det känns verkligen som om behovet är stort.

Vidare i artikeln så berättade jag lite om mina framtida planer gällande kollektionen, att jag vill utveckla det hela med en damkollektion och en för barn. Den som är framtagen nu är gjord för män i medelåldern. I slutet av artikeln berättade jag att jag nu söker efter män som vill agera modeller och testa min kollektion. Om du eller någon du känner skulle vara sugen på att agera modell för mig så kan du läsa mer om hur du går tillväga här)

Nedan ser du hela artikeln så som den publicerades i Höstguiden.

Höstguiden
Klicka på bilden för att komma till SvD där du kan läsa hela Höstguiden och även andra annonsbilagor

Om du har missat när jag var med i entreprenörspodden “Entreprenörsdriv” så hittar du det inlägget här. Eller lyssna direkt via Entreprenörsdrivs hemsida som du hittar här.

Kram

2 comments / Add your comment below

 1. Hej!
  Så himla bra att det tas fram snygga kläder för rullstolsburna och att du gjort det👍
  Jag är Leg arbetsterapeut och hade i mitt examensarbete ett uppdrag att sy em kavaj till en rullstolsburen kvinna. Redan då för 32 år sedan var ämnet på tapeten att det saknades bra kläder.
  Delar gärna din blogg och även om du har en webbsida. “Tillgängliga kläder” är det många som efterfrågar.
  Spännande att följa dig!

  1. Hej Susanne!

   Tack så mycket! Du får gärna dela min hemsida och mina kontaktuppgifter. Min webbsida har adressen http://www.wheelwear.se och bloggen https://www.wheelwear.blog. Jag vet att behovet är stort får dagligen mail från rullstolsburna som beskriver sin vardag med kläder och att de inte kan ha de kläder som de vill ha. Det gör mig ledsen att det är på de viset. Kläder är en del av vem vi är oavsett om man sitter i rullstol eller ej.

   Allt gott 🙂

   Hälsningar
   Mikaela

Lämna ett svar

Till startsidan