Butik, Klädkollektion, Nyhet, Tips

Nytt utseende på webbutik

Nytt utseende på webbutik!

Nytt utseende på webbutik! Så här dagarna innan vår allra första lansering, utav klädkollektion HUMAN, så kunde vi inte låta bli att göra lite andra justeringar. Dessa justeringar handlar om att utseendet i vår webbutik har ändrats. Allt gjort i syfte att göra butiken betydligt mer lättöverskådlig. Allt för att det skall bli bättre och trevligare för dig som kund. Bra va?

Helt ärligt så var jag trött på utseendet i butiken och kände att den kunde göras bättre. Mer lättnavigerad för dig som kund. Det utseende som nu byts ut har funnits med sedan starten 2019. Det var således verkligen dags för en förändring. Eftersom det alldeles snart är dags för lansering utav vår allra första klädkollektion HUMAN så ville jag göra denna omarbetning nu. Så att webbutiken har ett alldeles nytt och förhoppningsvis lättnavigerat gränssnitt lagom tills HUMAN kommer. Är du nyfiken på att kolla in vår nya webbutik så klicka här. Jag hoppas att ni ska gilla det nya stuket lika mycket som vi gör och tar mer än gärna emot era synpunkter på mail.

Nytt utseende
Wheelwear’s webbutik.

Positiva nyheter

Någon gång på eftermiddagen i fredags så skrev jag här på bloggen om förseningen av HUMAN. Men dagen var inte slut där. För bara någon stund efter att jag publicerat mitt inlägg så fick jag ett mail om att de redan har skickat ännu ett prov från Turkiet.

Detta prov är ytterligare ett steg närmare färdig kollektion och något som måste göras innan allt kan bli klart. De prover som nu kommer är i två olika storlekar (48 och 52) av alla plagg som ingår i kollektion. Plaggen kommer förhoppningsvis med alla etiketter, rätta färger på tyg och dragkedjor på rätt plats. Alltså precis som de är tänkta att se ut. Hur som helst, detta paket skickades i fredags och beräknas komma i början på denna veckan. Paket från Turkiet brukar komma snabbt. Nästan snabbare än när jag skickar paket inom Sverige.

Äntligen kanske det nu vänder

Jag tycker att hela denna resa från första början kantats av diverse bakslag och förseningar. Men nu äntligen kanske det vänder. Hur som helst så gjorde mailet i fredags eftermiddag verkligen min dag och helg. Så nu är det bara upp till mig att godkänna dessa provplagg så fort det bara går när de kommit. Så att fabriken i Turkiet sedan får klarsignal så fort det bara går. Då kan de äntligen börja producera slutprodukten. Det ska bli så oerhört kul. Som jag längtar!

Visst är det kul? Äntligen så händer det lite positivt efter alla förseningar, Coronastopp och annat. Snart kommer kläderna. Som jag har jobbat för detta under två års tid. Jag kan inte fatta att detta händer nu. Det känns faktiskt lite surrealistiskt.

Avslutningsvis vill jag önska er en trevlig vecka och varmt välkommen in till vår nya webbutik!

Kram