Klädkollektion, Mode

Försening i leveransen

Försening i leveransen av klädkollektion HUMAN

Kommer nu dessvärre med det, för mig, smärtsamma meddelandet att min så länge efterlängtade klädkollektion HUMAN dras med en försening i leveransen. Igår på förmiddagen fick jag nämligen ett mail från min kontaktperson hos leverantören som sa att det kommer ta 3-4 veckor extra att få hit min kollektion.

Meddelande från vår leverantör

Vi är väldigt ledsna att behöva meddela er att leveransen av jeans, rutig byxa samt jacka kommer bli cirka 3-4 veckor försenad. På grund av det oerhört svåra läget med Covid under det senaste 1,5 året har de haft stora förseningar från YKK som gör alla blixtlås. Därmed blir också produktionen försenad och beräknas vara klara att skickas från Turkiet den 8 december. Detta har drabbat även de stora aktörerna på marknaden så tyvärr inget vi kan påverka.

Försening i leveransen
Jeans från klädkollektion HUAMN.

Omständigheter i pandemins fotspår ställer till det

Att behöva komma med detta meddelande till er känns naturligtvis oerhört frustrerande. Men som vi alla blivit smärtsamt medvetna om den senaste tiden så har vi ju en pandemi. Pandemin är på intet sätt är över utan fortsätter att ställa till det på olika sätt. Wheelwear är långt ifrån ensamt om att drabbas. De drabbade företagen är alla möjliga från minsta butik till de stora kedjorna H&M och KappAhl. Alla väntar vi på våra leveranser.

Jag har verkligen gjort allt för att påskynda processen så mycket det bara går. Men det har helt enkelt inte gått att påverka. Hur som helst så hoppas jag för allt i världen att det inte blir fler förseningar nu. Utan att ni skall kunna bära era kläder från wheelwear inom en ganska snar framtid. Nu är de planer som ligger att ni som beställt plagg skall ha dem i mitten av december.

Jag ber på, leverantörens och wheelwear´s, vägnar tusen gånger om ursäkt för allt strul. Nu kan jag bara hoppas att ni kommer att bli oerhört nöjda med era plagg när de väl kommer.

Kram