Butik, Tips

Nyhetsbrev en nyhet!

Hej! Nu kommer en nyhet i butiken nämligen att du nu kan registrera dig för nyhetsbrev!

En NYHET i butiken är att du nu kan prenumera på våra Nyhetsbrev. Du klickar dig in i butiken och fyller där enkelt i din e-postadress, förnamn och efternamn för att påbörja prenumerationen. Inom kort kommer det första nyhetsbrevet i din epost brevlåda och i det brevet kommer det att finnas ett förmånligt erbjudande för just dig.

Nyhetsbrev nyhet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev en nyhet i Wheelwear butiken.

Nyhetsbrevet och dess innehåll

Nyhetsbreven framöver kommer bland annat att handla om olika erbjudande som kommer att finnas i butiken som exempelvis rabatter, nyheter och förmåner. Jag har även planer på att ta in lite nya och fräscha produkter i butiken. Dessa kommer jag givetvis också att skriva om i kommande nyhetsbrev.

Ni som är prenumeranter på mina nyhetsbrev kommer att få olika erbjudande som är unika för just er! Ett exempel är att ni kommer att få förhandsvisningen av Wheelwear kollektionen innan den kommer ut i butik och en förmånlig erbjudande.

Jag kommer även att skriva om olika nyheter som jag hittar när det gäller kläder för rullstolsburna, forskning om ryggmärgsskador och undersökningar med mera. När jag får en intressant fråga från er som jag tror kan intressera fler kommer jag att skriva om det i ett nyhetsbrev.

Vill enkelt hålla kontakten med er

Jag vill enkelt hålla kontakt med er som är inne på bloggen och i butiken. Utan er läsare som är inne varje vecka och läser, kommenterar eller skicka mail – utan er hade inte min blogg funnits. Nyhetsbreven kommer att komma cirka en gång i månaden eller när det händer något stort och spännande i butiken.

Slutligen så vill jag önska er en fin måndag och en härlig vecka. Glöm nu inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev här.

Kram