Klädkollektion, Mode, Passform, Tips

Modell för en dag

Hej!

Igår hade vi modevisning här hemma. Kristoffer agerade modell och provade ett första provexemplar av kläderna från min klädkollektion för rullstolsburna. Hans upplevelse är att kläderna sitter bra och att de inte kasar ner eller upp när han förflyttar sig. Både han och jag blev oerhört nöjda när han vid provtillfället kunde röra sig fritt utan att kläderna kasade varken upp eller ner på honom. Precis just detta är ju mitt mål med klädkollektionen. Jag får så många brev från rullstolsburna som har problem med att hitta kläder som sitter bra. De gånger jag är på stan så kommer det ofta fram personer som berättar om hur svårt de har det med att hitta kläder som sitter bra. Ett annat av de mål jag har med min klädkollektion är att bara för att det handlar om anpassade kläder så ska de inte behöva vara “tråkiga” eller inte moderiktiga. De skall heller inte behöva kosta en förmögenhet. Som jag sagt så många gånger, det skall finnas schyssta kläder för alla!

Modell

Detta med min klädkollektion är verkligen en dröm som har gått i uppfyllelse för mig. När Kristoffer hade kläderna på sig och jag såg hur bra de sitter blev jag så rörd och lycklig. Det är så häftigt att jag har gjort detta alldeles själv tillsammans med designer Lotta Niemi.

Jag söker nu manliga modeller som vill prova kläderna från min klädkollektion.
Är det dig jag söker?

Är du man, har storlek 50 i byxor och XL i jacka och skulle vara intresserad av att prova kläder från min kollektion? Jag söker både funktionshindrade och icke funktionshindrade. Provtillfället kommer att gå av stapeln i Karlshamn (Blekinge). Så bor du i närheten eller har möjlighet att ta dig hit så hör av dig till mig via mail mikaela@wheelwear.se. Märk mailet med modell. Eller kontakta mig på telefon på nummer 0454 10 300 (telefontid måndag till fredag 9 – 15). Som TACK för att du ställer upp som modell får du en välfylld goodiebag som innehåller bland annat presentkort, biobiljett, skönhetsprodukter, termosmugg och mycket, mycket mera.

Vill du läsa mitt tidigare inlägg om sökandet efter modeller, klicka här

modell

 

Kram