Jag, Tips

I helgen

Hej!

I helgen har vi tagit det lugnt och inte gjort så mycket. Ibland så behövs det helger när man inte har planerat in varje sekund utan kan ta dagen lite som den kommer. Jag uppskattar dessa helger mer och mer ju äldre jag blir. Det är oerhört skönt att bara kunna ta en promenad och njuta av det fina vädret eller att äta en sen frukost om man känner för det. Det är precis så som denna helgen har varit.

På lördagen tittade vi på hockey på tv och senare på kvällen såg vi fotbollsmatchen mellan Sverige och Kroatien. Det var en bra och spännande match tycker jag. Jag tycker att Sverige gjorde en riktigt bra match och förtjänade vinsten. Såg du också fotbollsmatchen? På söndagen gjorde vi inget speciellt, förutom lite fix hemma. Vi satte upp belysningen ute i trädgården och på kvällen lagades en god middag.

Som jag skrev i mitt förra inlägg (som du kan läsa mer i här) att jag hade känt mig trött och hängig nu när det är så mörkt ute är något som verkligen håller i sig men nu med all belysning som kommit upp i helgen så känns det betydligt bättre. De flesta som jag prata med känner precis som jag av denna trötthet nu, så det helt enkelt måste vara årstiden som gör det. Jag trivs verkligen inte när det är mörkt hela tiden. Därför uppskattar jag de promenader som jag tar mitt på dagen, då jag kan koppla. Bort med alla tankar på möten och telefonsamtal för att få lite dagsljus. Nä, nu har jag snart ett lunchmöte och sedan blir det en liten runda med min bok i öronen. Jag har hittat en ny favoritförfattare som heter Linw0od Barclay och för tillfället så lyssnar jag på boken “morgonen hon försvann“.

Helgen

Kram