Jag, Klädkollektion, Mode, Tips, Wheelwear

Var tar all min tid vägen

Hej!

Just nu är jag inne i en period då det känns som om all min tid bara försvinner. Det känns som om jag helt enkelt inte riktigt hinner med det jag tänkt. Känner du igen känslan? Jag tror att det i mitt fall beror på att jag faktiskt har oerhört mycket att göra just för tillfället. Den senaste månaden har min tid nästan uteslutande gått åt till arbete. Det har blivit alltför många långa dagar. Detta beror naturligtvis till stor del på att jag vill att den kollektion jag håller på att ta fram, inom kort ska komma ut på marknaden. Jag längtar så efter att kunna visa upp de kläder som jag och designern Lotta Niemi har jobbat på.

Tröttheten som jag känner beror nog även ganska så mycket på den tid på året som vi befinner oss i just nu och detta att det är så mörkt och trist. Det är så mörkt ute när man vaknar och mörknar tidigt på eftermiddagen. I helgen kommer jag och gubben att sätta upp lite belysning ute så att det lyser upp. Det kommer säkerligen att pigga upp lite. Hur upplever ni denna tid på året? Känner ni också en trötthet?

Jag har hittat några bra tips på bravardag.se om att bli av med sin trötthet och tänkte dela med mig av dem här. Vill du själv besöka sidan där jag hittat tipsen så är adressen bravardag.se.

    • Drick mycket vatten
    • Motionera
    • Ät järnrik mat som exempelvis spenat
    • Tänk på sömnen
    • Ät gärna 2-3 mellanmål dagligen

Något som jag har tagit mig tid till är att jag har börjat med att ta en promenad mitt på dagen. Jag tycker att det hjälper mig mycket och blir ett skönt avbrott från alla samtal och möten. När jag är ute på mina promenader så lyssnar jag antingen på lite musik eller på en bra ljudbok. Nä, nu ska jag snart ut på en ny liten promenad så nu blir det inte så mycket mer för ögonblicket.

Angående detta att man kan känna en enorm trötthet nu på hösten som jag skrivit om så efterlyser jag nu tips från dig som läser detta på vad man kan göra för att kanske känna sig lite piggare. Har du några tips att dela med dig av så skriv i kommentarsfältet nedan.

 

Tid

Vinnare är utsedda!

Igår så utsåg jag Annette Mård och Jennifer Thunell till vinnare i den tävling som jag utlyst ibland er som svarat på min enkät. Ett stort GRATTIS till er! Var sin t-.shirt är på väg till er med posten.

Vill du läsa om den enkät som jag har haft ute nu så hittar du den här.

Vill önska er alla en trevlig torsdag

Kram