Jag, Tips, Wheelwear

Fokus på

Fullt fokus på företaget

Nu den senaste tiden så har jag haft fullt fokus på att rädda mitt företag. All tid har gått till att försöka hitta olika lösningar för att få in kapital i företaget. Det har tagit mycket kraft och energi hos mig att hela tiden leta och försöka finna nya lösningar. Jag hoppas att jag nu har hittat en lösning som gör att Wheelwear kan få leva kvar ett tag till och att jag kan få fokusera på det jag vill med företaget.

För jag har så stora planer för Wheelwear och mina klädkollektioner. Både den som finns nu och de kommande. Som ni vet så vill jag utveckla varumärket Wheelwear så att det skall finnas anpassade kollektioner för både herr-, dam-, sport- och barn/ungdom.

Vill du stödja oss

Så om du,  precis som jag, vill att denna typ av kläder skall finnas och därför vill stödja oss så skänk gärna en slant. Du kan göra det antingen genom att gå in på vår Crowdfunding kampanj eller direkt via våra bankgiro eller swishnuummer, se nedan.

    • Bankgironummer:  5648-6566
    • Swishnummer: 123 392 83 06

Vi har än så länge fått in ca 31 000 kronor, men vårt mål är mycket högre än så. Vi behöver i dagsläget ca 300 000 kr. Dessa pengar kommer att gå till att ta fram vår nästa damkollektion samt att nå ut med vår klädkollektion HUMAN så att allmänheten får upp ögonen för våra kläder. Vi har många nöjda kunder än så länge. Läs gärna recensionerna i vår webbutik. Jag hoppas att du vill stödja oss!

Ett stort tack för just ditt bidrag.

Fokus på
Snödroppar i skogen.

Mitt i allt detta

Som om inte att försöka att rädda mitt företag var nog tufft så har jag och Kristoffer fått Covid – 19. Vi hade klarat oss i två år utan att få denna sjukdom och så fick vi den nu. Så nu den senaste veckan så har vi legat nerbäddade och isolerat oss ifrån omvärlden. Vi mår lite bättre nu men jag vet inte hur länge som jag blir borta från bloggen.

Jag hoppas att ni som följer min blogg förstår vår situation och när vi mår bättre så återkommer jag med mer på bloggen. Då förhoppningsvis med lite goda nyheter. Ta hand om er så länge!

Kram