Klädkollektion, Mode, Nyhet, Passform, Tips

Anpassad jacka för dig i rullstol

Anpassad jacka för dig i rullstol

Att hitta en anpassad jacka som funkar när man sitter i rullstol är allt utom enkelt. Jag och Kristoffer har lagt åtskilliga timmar i affärer för att försöka hitta en jacka till honom som fungerar. De flesta jackor som säljs idag är antingen för långa på längden eller för snäva över axlarna.

Detta att det är så svårt att hitta ens anpassad jacka i handeln var en av de bidragande anledningarna till att jag gav mig på att designa en egen jacka. Sä vad skiljer då “min” jacka mot de jackor som du hittar ute i handeln idag?

Några skillnader på “min” och andra jackor är;

  • Större vidd över axlarna.
  • Jackan är midjelång vilket gör att det inte blir så mycket tyg över midjan.
  • På “min” jacka finns en dragkedja längs båda sidorna av jackan. Detta gör att man kan dra ner jackan betydligt längre över ryggslut och framtill. Vilket innebär att jackan får en betydligt bättre passform och kasar varken upp eller ner. Denna funktion är vi så gott som ensamma om att ha.
  • Flärpen” på dragkedjan är större så det är lättare att öppna och stänga jackan.
Jacka från klädkollektion HUMAN
Jacka från klädkollektion HUMAN

Rea på vår anpassade jacka

Just nu så har vi rea på vår anpassade jacka. Normalt sett kostar jackan 899 kr men just nu får du den för endast 809 kr.

Till sist en röst från en av dem som köpt jackan:

Jackan har en perfekt passform och är inte alls krånglig att ta på sig för mig som sitter så många timmar per dygn i permobil. Inte för trång eller att man känner sig som en Michelingubbe. Gillar skarpt fickorna på framsidan som är en snygg och praktisk detalj. – Kevin Nordfors

Vill du läsa mer om eller rent av beställa jackan så klicka här.

Avslutningsvis vill jag önska er en fortsatt fin måndag

Kram