Klädkollektion, Mode

Vilken vecka

Hej!

Vilken vecka jag har haft! I veckan har jag haft telefonmöte med den fabrik i Malmö som jag hoppas kunna hjälpa mig att sy upp min klädkollektion. De har ställt sig villiga till att hjälpa mig och vi har nu utarbetat en plan för hur vi skall gå vidare framåt. Nästa steg är att ha ett fysiskt möte där vi skall gå igenom mönster och vilka tyger som ska användas. Vi siktar på att ha detta möte innan jul, men i dessa tider av pandemi så vet man ju aldrig. Om du vill läsa mer om wheelwear kollektionen så hittar du det här.

Så om allt nu går vägen så som jag tänkt så finns kollektionen till försäljning i januari 2021. Jag tycker att det känns oerhört häftigt att tänka tanken att om bara någon vecka så finns kanske den kollektion som jag har jobbat med under så långt tid till försäljning i min webbutik. Håll utkik här på bloggen för att hålla dig uppdaterad om hur arbetet går.

vecka

Denna vecka har alltså innehållit oerhört mycket olika möten och intensiva och långa dagar vilket gjort att jag känt mig väldigt trött och utmattad. Jag har nästan jobbat dygnet runt för att få kollektionen klar och redo till försäljning. Så att jag nu känner mig något låg är kanske inte så konstigt. Det är väl helt enkelt ett sätt för kroppen att säga ifrån att nu är det dags att vila. Så nu kommer jag att ta lite ledigt och vila i helgen. Jag måste erkänna att jag har svårt att ta det lugnt och vila för jag älskar det jag gör. Jag tycker att det är så inspirerande och roligt och vill helt enkelt arbeta jämt! Slutmålet är ju som jag sagt tidigare att Wheelwear kollektionen ska komme ut till försäljning i min webbutik i början på nästa år. Jag vet att behovet är stort.

Jag vill önska er en fin fredag och helg! Var rädda om er!

Kram