Samarbete

Vet du vad en skogsparty är för något?

Om du ska bjuda hem massa folk till din födelsedag eller om ni bara ska ha en fest för skoj skull så kommer här lite tips.

Du ska då bjuda in alla till en skog där ni ska grilla tillsammans. Ni behöver då potatissallad, korv, bröd, senap och ketchup. Självklart tar ni med er cola på burk eller mineralvatten också. Mer än så behöver ni inte ha med er in i skogen. Sedan sätter ni bara i gång och grillar korven och allt annat behöver ni inte förbereda. Ni behöver så klart också plastgaffel för att kunna äta potatissalladen.

Ta även med er luftgevär om ni skulle möta på en fasan eller liknande i skogen. Då kan ni även grilla fasanen och till det har ni ju redan potatissalladen. Korv med bröd kan ni köpa på någon Statoil mack eller liknande. De säljer både över disk och även i en förpackning på flera stycken om ni är flera. Ni kan då köpa flera olika korvar som tex lammkorv. Den är mycket kryddig och kanske inte passar de barn som ska vara med under hela dagen i skogen.

Varma kläder på hösten

Nu när det dessutom är höst är det viktigt att ni alla klär er riktigt varmt så ni inte fryser efter en hel dag i skogen. Efter ett tag kan man börja frysa även om man inte gör det i början. Sitter man dessutom still under en längre period så kommer man att börja frysa. Ni ska ju även tända en brasa så att alla kan sitta runt brasan och värma upp sig mellan varven. Om ett vildsvin springer förbi kan ni även skjuta den och grilla den. Till vildsvinet går det utmärkt med potatissallad.

Mer varma kläder på vintern också

När vintern närmar sig är det ännu viktigare att klä sig varmt så att man inte blir sjuk. För man blir lätt sjuk när det är vinter och man inte är ordentlig klädd. Man ska verkligen inte slarva med kläder för det är så onödigt och klantigt att utsätta sig själv för kyla när man inte behöver det. Det gäller att planera innan man ger sig ut i skogen med flera andra. Skogen är också mer kalla än själva centrum så tänk på det innan ni tror er att ni kan klara er i kylan utan ordentliga och varma kläder som är anpassade för hårda vintrar.