Jag, Tips, Utflykt

Varit på hockey

Varit på hockey

I lördags så var vi på hockey! Efter ett och ett halvt år utan att kunna se hockey live så var vi äntligen på plats i Växjö föregående lördag. Det var till en fullsatt VIDA-arena vi kom för att bevittna mötet emellan Växjö Lakers och Leksands IF. Om vi säger såhär, det infann sig en viss familjesajt då jag hejar på Växjö och Kristoffer håller på Leksand. När slutsignalen ljöd stod naturligtvis Växjö Lakers som segrare. Kristoffer är en riktig hockeyfantast och en sann supporter. Han går in alla matcher där Leksand är inblandade till 100%. När Växjö vann så blev han alltså en aningens sur. Jag som hejar på Växjö tycker det är lite (eller egentligen ganska mycket) kul att retas med honom.

Om ni inte har varit på en hockeymatch live så är det faktiskt en riktigt häftig upplevelse som jag kan rekommendera skarpt. Innan jag träffade Kristoffer så hade jag aldrig satt min fot på en hockey-arena eller sett en match ens på tv. Men efter att vi hade gjort vår första hockeytur till Växjö så är jag helt såld på det. Nu är det jag som nästan alltid kommer med förslaget att vi skall åka och titta på hockey. Tänk så det kan bli!

Nu till helgen så har vi pratat om att se en hockeymatch här i Mörrum som är i division ett. Kanske lite sämre kvalitet på själva hockeyn då det ju är ett par steg längre ner än SHL där Växjö spelar, men det ska bli så kul! Jag har aldrig sett dem spela tidigare trots att jag har bott granne med hockeyarenan i sju år. Det har helt enkelt inte blivit så. Men på söndag så blir det alltså äntligen av.

Varit på hockey
När Växjö Lakers möte Leksands IF i VIDA arena.

På bilden ovan: Växjö Lakers och Leksands IF värmer upp. Fakturera utan företag Fakturera utan bolag camping husvagn och husbil  terrangcampekeby.se filmer och tv serier online timdamerau.se  Thai mat 

Mitt arbete är superviktigt, men det är även avkoppling

Det är så skönt att kunna bryta av arbetet ibland och hitta på olika aktiviteter. Speciellt när jag har så pass mycket på jobbet som just nu. Att hitta olika stunder att kunna slappna av är oerhört viktigt för mig och säkert för alla andra med. Jag tar gärna en promenad i skogen efter jobbet eller en liten runda på lunchen. Men det är ju såklart även viktigt att jag och Kristoffer få tid ihop och då hittar på saker som vi båda uppskattar.

Vi är, som ni förstått, båda intresserade av att gå på hockey men det behöver absolut inte bara vara det. Att helt enkelt hitta hitta små och stora stunder att göra saker tillsammans anser jag vara väldigt viktigt. När det är helg så försöker jag göra allt jag kan för att inte jobba så mycket utan att vi då kan hitta på saker och umgås. Nu den senaste tiden så har det handen på hjärtat blivit lite väl mycket jobb för min del.

Så det jag nog egentligen vill säga med detta inlägg är att ni som läser detta skall ta hand om er och sköta om både er själva och era nära och kära.

Kram