Nyhet, Samarbete, Tips, Wheelwear

Var med och rädda Wheelwear

Rädda Wheelwear – Ert Stöd Gör Skillnad! Var med oss i kampen mot Kronofogden och hjälp till att hålla drömmen vid liv!

Det är med en tung känsla i hjärtat jag delar detta besked med er. Ibland tar livet oväntade svängar, och tyvärr har min resa med Wheelwear tagit en kämpig vändning. Ni, mina fantastiska följare, har varit min starka ryggrad och sett hur jag kämpat för att föra mitt varumärke internationellt. Vi har över 40 återkommande kunder som har handlat mer än två gånger. Många av er kunder som har köpt jeansen har återkommit med en ny beställning ett par veckor efter. Det är ett gott betyg på att ni verkligen gillar våra kläder. Allt vad jag har satsat utan hjälp från investerare eller hjälp från annat håll. Jag tror mycket på detta och har satsat allt på egen hand. Uppsala historia helastadenuppsala.com

Trots mina ansträngningar har försäljningen minskat, och jag har stött på oförutsedda utmaningar. Ni har kanske märkt att möjligheten att göra beställningar har stängts av. Det smärtar mig att meddela att mitt lager nu är låst hos Kronofogden. Jag har kämpat för att övertyga dem om de pågående beställningarna från utlandet, men tyvärr har de beslutat att hålla mitt lager som gisslan. Det är en kamp jag inte förväntade mig och som jag försökt att övervinna med all min kraft.

Rädda Wheeelwear
Rädda Wheelwear

Skuld hos Kronofogden

Just nu står jag inför en svindlande skuld på 390 000 kr, och mitt hopp vilar på de beställningar som har strömmat in från utlandet. Kronofogden vill sälja mitt lager till underpris, en åtgärd som hotar inte bara min dröm utan även er möjlighet att köpa våra produkter. Jag tror på kvaliteten av det jag skapar, och jag vill inte se det försvinna till ett lägre värde än det förtjänar.

Har försökt allt i min makt för att rädda Wheelwear. Jag har nätverkat, kämpat och till och med anlitat marknadsföringsbyråer, men tyvärr har det inte gett de resultat jag hoppats på. De resurser jag har satsat har inte återvänt som jag önskade, och det har varit en kännbar förlust för mig.

Jag delar detta med er för att ni ska förstå vad som pågår bakom kulisserna. Om ni känner att ni vill stötta mig och hjälpa Wheelwear att överleva, så finns det två sätt ni kan göra det – genom Swish eller Bankgiro. Varje liten gest, varje stödjande handling, kommer att vara som en strimma ljus i den mörka tunneln jag befinner mig i.

  • Swish: 123 392 83 06
  • Bankgiro: 5648-6566

Om ni ger en gåva på 1000 kr eller mer så skriv ert namn, adress, email, mobilnummer och vilken storlek ni vill ha på er t-shirt i ett mail till hej@wheelwear.se. 

Om ni väljer att swisha 1000 kr eller mer, kommer ni att få en exklusiv t-shirt. Denna t-shirt kommer att leverera när vi har uppnått målet. Er generositet och stöd kommer inte bara att rädda Wheelwear från detta kämpiga läge, utan också bekräfta kraften i gemenskapen vi har byggt upp tillsammans.Tack för att ni har varit en del av min resa och för att ni överväger att vara med mig när vi kämpar för Wheelwear’s framtid. Era hjärtan och er support betyder allt för mig.

Tillsammans är vi starka.