Jag, Livsstil, Utflykt

Utflykt till Tingsryd

Hej!

I helgen gjorde vi, alltså min man och jag, en utflykt till Tingsryd. Vi steg upp tidigt på lördagsmorgonen, gjorde goda smörgåsar och kaffe för att sedan packa detta i en kaffekorg. Vi bestämde oss för att köra till Tingsryd där vi vet att det finns en mysig plats med utsikt över vattnet. Efter fikat vid vattnet besökte vi Börjes som är ett affärscentrum mitt i Tingsryd. Jag har aldrig varit på Börjes men vet att många pratar om denna affär. Så jag var helt enkelt lite nyfiken på vad det var för något. Det enda jag visste om dem var att de är kända för sina räksmörgåsar. Vi hade dock precis fikat så denna gång blev det ingen räksmörgås. Kanske nästa gång!

Dessa utflykter som vi gör emellanåt är ett sätt för oss att ladda batterierna inför kommande vecka. Det är oerhört avkopplande att bara sitta och titta på havet och bara vara för en stund.

Utflykt

Der var en fantastisk dag och något som vi båda saknat då det var länge sedan vi gjorde en utflykt såhär. Om vi går tillbaka i tiden någon månad så gjorde vi dessa utflykter varje helg och körde runt i Skåne, Blekinge eller upp till Småland men nu på senare tid så har det alltid kommit något annat i vägen. Att bara sitta på en bänk, eller i bilen för den delen, och äta en smörgås smakar av någon anledning så mycket godare än när man äter den hemma. Något som vi också har som tradition vid dessa utflykter är att vi alltid har en kaka eller något annat gott med med oss. Så även denna gång! Hemma äter vi aldrig kaka till frukost men när vi gör dessa utflykter så blir det en kaka till efterrätt.

När vi kom hem på eftermiddagen efter vår utflykt så var det dags för lite hockeylördag på tv. Något som jag har börjat att uppskatta mer och mer sedan jag träffade min man för snart sex år sedan. Just nu saknar vi båda möjligheten att åka till Växjö för att titta på hockey live. Hoppas att de släpper restriktioner snart så vi kan se hockey där snart igen.

Vill du läsa mina tidigare inlägg om våra utflykter så hittar du dem här.

I fredags hade jag besök av en kille som kommit hela vägen från Göteborg för att prova de kläder som jag designat speciellt för personer i rullstol. Han var så glad och positiv över mina kläder och pratade hela eftermiddagen och kvällen om kläderna som han provat. Han var så fin i dem och det känns oerhört kul att se att mina kläder göra någon så glad. Både killen själv och de han hade med sig i sällskap frågade var man kan köpa kläderna men jag fick ju då säga att tyvärr så finns de inte riktigt än ute till försäljning än. Jag jobbar så hårt jag kan för att det skall bli verklighet nu i år, men man vet ju aldrig. Vill du läsa mitt senaste inlägg om när jag fick mitt stipendium för att kunna arbeta med att ta fram min klädkollektion så kan du göra det här.

Önskar er alla en fin måndag!

Kram