Butik

Tagit nya produktbilder

Hej!

Igår träffade jag fotograf Karin Persson på Violi Photography här i Blekinge. Karin har sin ateljé i Asarum som ligger strax utanför Karlshamn (Blekinge). Hon har tidigare tagit pressbilder till min blogg men även fotograferat mitt och Kristoffers bröllop för tre år sedan. Det var så som jag lärde känna Karin. Men nu behövde jag alltså ta nya produktbilder till butik.wheelwear.se och kontaktade därför henne.

Produktbilder till butik.wheelwear.se
Här tar karin produktbilder till butik.wheelwear.se.

Produktbilder till butik.wheelwear.se

Jag har länge känt att jag vill förnya min webbutik och ville därför ha finare och renare bilder där mina produkter framhävs bättre. Eftersom jag inte var nöjd med mina egentagna bilder så tog jag alltså kontakt med Karin och vi träffades igår i hennes ateljé för att ta produktbilder till min webbutik. Så jag packade min väska med produkterna tygkasse, lypsyl och min bok, “våga starta eget” och åkte mot Karins. Vi startade med att fotografera min lypsyl och fortsatte sedan med min bok. Slutligen var det kassen tur. Det ska bli sååå kul att se resultatet när bilderna kommer i slutet på nästa vecka.

Mina produkter

Produkterna som jag säljer i min webbbutik är produkter som jag själv har designat. En sak som är mycket viktig för mig är att de produkter som jag säljer inte påverkar miljön allt för mycket. Lypsyl är dermatologiskt testat och har även SPF15 med en mild doft av vanilj. Både kassen och t-shirten är tillverkad av ekologisk bomull. Jag har tvättat min t-shirt många gånger och den håller både formen och trycket är lika fint som när tröjan var ny. Kassen använder jag varje dag och blir inte “sladdrig” utan behålla formen.

Allt överskott från försäljningen går till ta fram en klädkollektionen för rullstolsburna. Om du vill besöka min butik så hittat du den här. Välkommen!

Håll utkik här på bloggen eller i min butik på wheelwear.se så får du alldeles snart se de nya bilderna.

Kram