Butik, Tips

Tack för att ni handlar i min butik wheelwear.se

Hej!

Tack alla ni som har besökt min butik och handlat mina produkter. Jag kan stolt berätta att jag just betalade in 240 kronor till Neuroförbunde, och att det gör att jag nu har skänkt totalt 1176 kronor till forskning om ryggmärgsskador.

För att ge er alla lite bakgrundsfakta om hur wheelwear.se kom till så kommer här en liten kort redogörelse om hur det hela startade: Jag började blogga om mode och kläder för rullstolsburna när jag såg hur svårt min man hade att hitta fungerande kläder och när jag då började sätta mig in i ämnet på djupet insåg jag att det faktiskt var ganska så illa ställt med marknaden gällande kläder för rullstolsburna. Det finns absolut kläder för rullstolsburna att få tag i, men ett av problemen är att de endast säljs via nätet. Men det är ju inte alla som vill handla kläder på det sättet, utan gärna vill känna och klämma på plaggen innan man bestämmer sig eller hur? Kläder som du har på dig säger mycket om vem du är som person och att ha snygga och moderna kläder är viktigt både för självkänsla och identitet. Det var så min idé föddes om att själv designa en klädkollektion för rullstolsburna att kläderna ska vara tillgängliga för så många som möjligt i helt vanliga klädeaffär där du kan gå och klämma på dem eller ta hem och prova dem innan ditt köp. Min dröm är att min kollektion skall komma att tas in av någon klädkedja!

Min vision är att ALLA ska kunna ha snygga och moderna kläder som sitter bra. Vem vill inte ha snygga kläder och kunna känna sig fin? DU kan läsa mer om mitt varumärke här. Hör gärna av dig om du har frågor på adressen mikaela@wheelwear.se

Kram