Butik, Mode, Passform, Tips, Wheelwear

Tack för allt ert stöd

Hej!

Har fått så många fina brev med olika önskemål på hur ni tycker att kläderna som jag skall ta fram ska vara utformade. Jag tar till mig alla era önskemål och lovar att ha dem med mig i det fortsatta arbetet. Alla detaljer kring storlekar, pris och annat är inte bestämt ännu. Mitt mål är att priset ska spegla vad en person som inte sitter i rullstol betalar för sina kläder och alltså inte vara dyrare. Tanken när det gäller storlekar är att det skall finnas ett stort utbud av olika storlekar så man inte ska behöva sy om eller lägga upp byxor för att man sitter i rullstol.

För att denna dröm ska bli sann och att människor som sitter i rullstol ska kunna ha kläder som är schyssta, moderna och framför allt sitter bra så behöver jag finansiering. Jag jobbar stenhårt och söker olika finansiärer till mitt projekt. Sen har jag ju som ni förhoppningsvis redan känner till en webbshop där jag säljer egendesignade produkter. Jag är så oerhört tacksam för att ni handlar i min butik och på så sätt gör att den dröm jag har om kläder för alla kanske kan bli verklighet.

Den senaste tillskottet utav saker som jag säljer är min alldeles egenskrivna bok “Våga starta eget” som är en guide för dig som vill starta företag. Boken innehåller praktiska tips, råd och intervjuer med andra småföretagare. Våga starta eget är ett sätt att göra det lättare för alla som vill ge sig på att starta eget företag. Du kan förhandsboka boken här och den finns till försäljning från och med den 4 februari.

Allt överskott går till att designa min klädkollektion för rullstolsburna!

Klicka på bilden för att komma till webbutiken.

Kram