Tips

Ta en titt på mäklararvode

Du får det du attraherar in även gällande hälsan. Den som talar om sjukdomar är alltid sjuk och den som talar om hälsa är alltid frisk. Så vad väljer du att tala om?

Ska du skaffa en ny bostad så bör du tänka på många saker som kyl, frys, ventilation och mäklararvode. Du behöver gå igenom alla dessa saker för att din flytt inte ska bli för dyr. Du ska även anlita flyttfirma och då jämföra deras priser också. Hittar du en bra mäklare och er personkemi fungerar direkt så kan du också hitta din drömbostad och sälja den du har nu på ett enkelt och effektiv sätt. Allt beror på vilken duktig fastighetsmäklare du får.

För en bra hälsa ska du även ha bra byta ventilationsfilter och du hittar bra ventilation hos ventbutiken. Nedan har jag listat också de 10 stegen till en bättre hälsa.

  1. Bo på ett lugnt område utan högljudda männsikor
  2. Skaffa en ventilation
  3. Ät mer grönsaker och frukt
  4. Promenera en gång per dag i ca 20 minuter mer än så behövs inte för att ändra väldigt mycket av din hälsa, vikt och mående i lag.
  5. Umgås med vänner skjut ej upp det med att du inte har tid och bara måste göra massa måsten. Du kan ej få tillbaka den här tiden utan gör det bästa av din dag varje dag.
  6. Var vänlig mot folk och folk blir vänliga tillbaka detta mår alla bra av.