Mode, Passform, Tips

Svårt att hitta bra vinterkläder?

Hej!

Nu är det snart vinter och det börjar bli hög tid att leta efter vinterkläder. När man då letar i butiker efter vinterkläder till någon som sitter i rullstol så kör man ofta fast direkt. När det till exempel gäller jackor så är utbudet väldigt begränsat för någon som sitter i rullstol och det man trots allt hittar har allt som oftast dålig passform. Detta medför att det blir svårt att köra rullstolen i en sådan jacka. En jacka som inte sitter bra kasar gärna upp och då blir det bart och kallt om ryggen. Kristoffer har fått tag i en dunjacka som är varm och lätt. Den har även oerhört bra passform.

Denna jacka kommer från kladvalet.se. Just nu får du frifrakt vid din beställning i november! Kampanjkod:frifrakt

Till sist så skulle jag behöva hjälp av er läsare när det gäller handskar. Kristoffer köpte nämligen förra året ett par skidhandskar som, enligt expediten i affären, skulle vara varma, ha bra grepp och vara slitstarka. Efter att nu Kristoffer använt dem i några veckor så ser de ut som på bilden nedan. TRÅKIGT!

Nu kommer min fråga, var köper ni era handskar? Har ni några tips på vart man skall vända sig för att hitta bra handskar?

Kram