Nyhet, Samarbete, Tips

Smarta örhängen

I samarbete med Snälla Alice

Smarta örhängen från Snälla Alice

Måste få tipsa om dessa smarta örhängen från Snälla Alice. Det var när jag letade efter örhängen härom dagen som jag sprang på dem. Jag har under en längre tid nu letat efter örhängen som är allergivänliga och som sitter på plats ordentligt, något som jag haft problem med tidigare. Jag var så trött på att tappa mina örhängen hela tiden och att “piggen” bak på örhänget sticker in i huden.  Så jag satte mig ner och googlade runt och hittade till slut dessa fantastiska örhänge.

Smarta örhänge
Jag bär smarta hjärtformade örhänge från Snälla Alice.

På alla örhängen från Snälla Alice skruvar man fast pärlan och bakom örhänget finns en rund platta, vilket gör att de sitter otroligt bra. Örhängena är så bekväma att bära att jag använder dem varje dag och till och med på natten. Alla material i deras örhängen är allergivänliga, helt nickelfria och snälla mot huden.

Första gången du använder dina örhänge

Första gången jag skulle ta på mina nya örhängen så var det lite pilligt innan jag hittade tekniken. Ett tips är att träna lite innan på att skruva på och av pärlan. Det är viktigt att pärlan skruvas på rakt för om den hamnar snett så kan pärlan trilla av. När du har skruvat på den ordentligt så sitter de som berget. Det är viktigt att kontrollera någon gång då och då så att de sitter fast ordentligt. Använd endast dina fingrar när du skruvar fast pärlan för pärlan är känslig och kan repas. Högtider och temadagar paulineenoksen.se Fasadrenovering pederstrandh.nu cafe och restaurang guiden petitmoulin.se

Smarta örhänge

Kvinnan bakom Snälla Alice

Josefine, kvinnan bakom Snälla Alice, var som precis som många andra kvinnor trött på att tappa sina örhängen och tyckte att de örhängen som hon hittade på marknaden inte höll måttet. Så hon skapade helt enkelt en egen webbutik med egendesignade örhängen. I hennes webbutik är du som kund är i fokus. Josefine och hennes medarbetare designar alla örhängen själva och utbudet växer ständigt. Tanken de har är att designa tidlösa örhängen för att du som kund ska kunna ha örhängen oberoende av de trender som för tillfället råder.

Visste du att örhängena hos Snälla Alice är döpta efter kvinnliga sagofigurer? Om du vill testa dessa fantastiska örhängena så får du just nu hela 15% rabatt när du använder koden wheelwear15.