Samarbete, Tips

Skräddarsydd matkasse

I betalt annonssamarbete med MatkasseTopplistan

Skräddarsydd matkasse hem till din dörr

Skräddarsydd matkasse direkt hem till dörren, kan det bli bekvämare? Många känner säkert igen känslan av frustration som infinner sig emellanåt när man skall försöka planera veckans olika middagar. När jag har långa arbetsdagar och kommer hem sent så vill i alla fall jag att middagen skall gå snabbt att göra i ordning. Just nu är jag även inne i en period där jag har slut på idéer gällande vad vi ska ha till middag. I det läget är det oerhört skönt och praktiskt att kunna gå in på en sida på Internet och välja mellan olika middagar för att i nästa steg få dem levererade hem till dörren.

Skräddarsydd matkasse

Hello Fresh är bäst i test

Det finns många olika lösningar på det här med skräddarsydda matkassar på marknaden. Men den som har fått absolut högst betyg i “bäst i test” är Hello Fresh matkasse. Där kan du välja mellan följande kategorier av ingredienser:

  • Kött och grönt
  • Familjevänligt
  • Vegetariskt
  • Snabbt och enkelt
  • Kalorismart
  • Fisk och grönsaker
  • Det som dessvärre saknas i utbudet är veganska och laktosfria maträtter

Du väljer helt själv i utbudet vilka rätter som du vill ha ingredienser till och du kan välja att det skall räcka till antingen två eller fyra personer. Du kan även själv avgöra om du vill ha tre, fyra eller fem recept i veckan. Sedan så levereras matkassen med ingredienserna hem till dig. Så varje vecka kan du alltså välja dina favoriträtter. Det är väldigt enkelt att hålla reda på vilka ingredienser som tillhör de olika maträtterna då allt är uppmärkt. Allt detta för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig. Precis som jag har du säkert också mycket att göra under veckorna och då vill vi att middagen ska vara enkel och gå snabbt att tillaga under veckan eller kunna välja kalorisnåla maträtter för att unika att äta onyttig mat.

Nu hoppas jag bara att de som gör denna matkasse snart även kommer ut med recept för den som är laktosintolerant eller vegan.

Skräddarsydd matkasse

Färska och lokala råvaror

Något som jag personligen tycker är bra med just denna kasse är att de råvaror som Hello Fresh använder i sin matkasse kommer från lokala bönder. Det är bra både för dig och för miljön. Alla grönsaker som finns med i kassen kommer från svenska åkrar och är säsongsbaserade. Den kyckling som finna med i kassen kommer från Sverige och fisken är märkt med MSC, ASV eller GLOBAL G.A.P -certifierad.

Inte nog med detta så är Hello Fresh den miljövänligaste matkassen då de miljökompenserar till 100% för sina koldioxidutsläpp.