Butik, Mode, Wheelwear

Öppnat min webbutik – butik.wheelwear.se

Nu har jag äntligen kunnat öppna Wheelwears webbutik som jag arbetat med ett ganska långt tag och det känns skönt och framförallt roligt. Jag kommer att sälja ett antal olika produkter, men startar just nu med ett ganska litet sortiment. I min webbutik hittar du lypsyl med solskyddsfaktor SPF15 i lyxig design med en doft av vanilj, t-shirts i 100% ekologisk bomull med skön passform (finns i stl S – XL), tygkassar tillverkade i 100 % organisk kvalitetsbomull och mina handgjorda elastiska pärlarmband där jag skänker 30% per sålt armband till Neuroförbundets forskning kring ryggmärgsskador.

Min vision med varumärket Wheelwear.se är helt enkelt att det ska finnas kläder för alla. Alla ska kunna gå in en butik och köpa fina kläder som sitter bra. Ingen ska känna sig diskriminerad för att man sitter i rullstol eller på något annat sätt avviker från den så kallade ”normen”. Målet är att klädkollektionen ska finnas att köpa ute i butik inom ett års tid och jag kommer att arbeta stenhårt för att denna vision ska bli sann. Jag kommer att i största möjlig mån att tänka på miljön och därför använda tyger som är utvecklade på ett miljömässigt sätt. Jag använder mig även av ett lokalt tryckeri för trycket på mina t-shirts.

När du handlar och använder koden WWFREE så får du just nu ett lypsyl helt utan extra kostnad. (Koden är giltig tom den 18 nov 2019)

Just nu har vi även ett öppningserbjudande i butiken som innebär 20% rabatt på allt i butiken till och med den 18 november!

Klicka här för att besöka min butik

Kram