Föreläsning, Klädkollektion, Livsstil, Nyhet, Tips

Nya planer

Nya planer för Wheelwear

Nya planer och spännande äventyr tar form för Wheelwear i takt med att jag reflekterat över min passion att skapa stiliga och anpassade kläder för rullstolsburna. Jul- och nyårshelgerna har varit en tid för eftertanke, där jag känt behovet av att justera min inriktning. Ibland går inte saker som man tänkt, och då måste man vara beredd att tänka om.

Under den kommande tiden har jag beslutat att temporärt rikta in mig på mina föreläsningar. Med tidsbrist och ansvaret som mamma till en ettåring behöver jag fokusera min energi där. Men låt mig försäkra dig – min passion för Wheelwear och att skapa kläder för rullstolsburna är långt ifrån slocknad. Det är snarare en tillfällig omställning för att kunna återvända och utveckla en ännu bättre klädkollektion i framtiden.

Jag hoppas att ni förstår mig? Varje dag tar jag emot brev och telefonsamtal från er, där ni delar med er av era önskemål och tankar om hur ni vill att jag ska tänka kring den kommande klädkollektionen. Jag har noggrant sparat all denna feedback, och jag försäkrar er att jag kommer att använda den som vägledning när jag återvänder i framtiden för att utveckla en ny och förbättrad kollektion. Er input är ovärderlig, och jag ser fram emot att göra er delaktiga i skapandet av något extraordinärt. Tack för ert engagemang och ert deltagande i Wheelwears framtid!

Lagerrensning – allt ska bort

För att göra plats för dessa kommande förändringar håller jag nu en stor lagerrensning på Wheelwear-butiken. Du har nu chansen att ta del av fantastiska rabatter på upp till 60%! Utforska vårt sortiment och stöd samtidigt min vision om snygga och funktionella kläder för rullstolsburna. Även vår omtyckta klädkollektion HUMAN finns tillgänglig till rabatterade priser.

Nya planer
Klädkollektion HUMAN

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till er alla för ert stöd hittills. Fortsätt att hålla utkik för spännande nyheter och projekt från Wheelwear i framtiden. Detta är bara början på en resa som jag ser fram emot att dela med er!

Slutligen, önskar jag er alla en god fortsättning på det nya året. Må det vara fyllt av nya möjligheter och glädjande överraskningar.

Kram