Bok, Jag, Tips

Möten med

Möten med er läsare

Möten med er läsare är så roligt. Jag var i fredags på Amiralen i Karlskorna. Där stod jag precis utanför ingången till ICA Maxi för att visa upp och sälja min bok. Amiralen är ett köpcentra beläget i Karlskrona i Blekinge. Det visade sig vara många som var nyfikna på boken “Våga starta eget“. Det var nämligen väldigt många som kom fram och diskuterade med mig. Det är så kul att komma ut och möta er. Att få diskutera alla de frågor och idéer om företagande som ni kommer med ger så mycket. Det verkar, om jag skall utgå från dem jag träffade på köpcentrat, som om Blekinge är fullt med blivande företagare.

Det finns som sagt många där ute som drömmer om att starta eget. Jag har läst att det var 74 000 som startade företag under 2020. Det är 14% fler nya företagare än året innan. En av anledningarna kan vara att det ju är många som har förlorat jobbet på grund av Corona. Då har man gjort verklighet av en vilande dröm om att starta ett eget företag. Att då kunna presentera en bok som förhoppningsvis kan hjälpa er nyföretagare på vägen känns fantastiskt.

Det är inte bara vid dessa möten som jag får höra hur min bok har hjälpt er. Även via mail och andra kontakter som jag har med människor dagligen får jag denna bekräftelse. Ni kan skriva att detta är precis vad jag behövde för att kunna starta mitt företag. Eller hur boken har hjälpt på andra sätt när man varit i färd att starta.

Möten med
Möten med er läsare på Amiralen i Karlskrona Blekinge. På bordet finns det två tavlor, böckerna “Våga starta eget” och pennor med texten Wheelwear.se.

Nu på fredag

Nu på fredag den 1 oktober så kommer jag att stå på ICA Maxi i Olofström och där sälja min bok. Jag kommer att stå där från cirka klockan 14.00 och framåt. Är på plats där så länge som ni kommer fram och vill prata om boken “Våga starta eget“. Ni som köper boken på plats den 1 oktober får boken till ett rabatterat pris och får samtidigt välja en extragåva. Bra va?

Så jag hoppas alltså verkligen att vi ses på ICA Maxi i Olofström nu på fredag vid 14.00!

Vill bara avslutningsvis önska er en fin måndag!!

Kram